Аматори - 18-08-2013, 09:08 - sasa 100

Полтавщина: команди готуються до другого кола

Полтавщина: команди готуються до другого кола

«Олімпія» (Савинці) – ФК «Лубни» – 3:1 (2:1).
Товариський матч. 18 серпня. с. Петрівці. Стадіон «Колос». 82 глядачі. +26С.
Суддя: В. Якименко (Миргород).
«Олімпія»: Мельченко (Цибулько, 46), Левцун, Макорін, Овдієнко, Власенко (Яківець, 60), Бажан, Безуглий (Сергієнко, 46), Стрельцов, Гришанович (Баштовий, 46), Величко, Богиня (Назаренко, 46). Тренер: В. Гришко.
«Лубни»: Кулик (Рябуха, 46), Загоруйко, Козлов, Печарський, Стригунов, Ебенгу, Ламіне, Петришин, Марченко, Голов’як, Михайленко (Личман, 46). Тренер: А. Гришанович.
Голи: Гришанович (12), Величко (38), Назаренко (82) – Петришин (5).

Футбольні колективи Полтавщини продовжують підготовку до старту у другому колі чемпіонату області. На Миргородщині зустрілися представники вищої та першої ліг обласних змагань. Спочатку гра була рівною і лубенці, навіть, першими відкрили рахунок у зустрічі – відзначився невтомний Владислав Петришин. Але згодом вищі за класом суперники зуміли зрівняти рахунок і перемогти гостей з рахунком 3:1. Цікаво, що два з трьох голів за господарів провели вихованці лубенського футболу і колишні гравці ФК «Лубни» Марк Гришанович і Володимир Величко. Ось що сказали тренери обох команд після поєдинку:

Володимир Гришко: «Цей товариський матч став черговою перевіркою під час навчально-тренувального збору команди. На нашій спортивній базі у Савинцях ми проводимо тренування двічі на день, яке спрямовуємо на фізичну підготовку та футбольну витривалість гравців. Сьогодні не брав участі у матчі один з ключових гравців команди Дмитро Саркіс, який заліковує травму. Дякую своєму колезі Анатолію Гришановичу за те, що мав змогу завітати до нас з командою на контрольний поєдинок, який потрібний обом колективам у циклі підготовки до чемпіонату області. Щодо найближчих планів, то «Олімпію» запросили у Зіньків на турнір «Керамічний Кубок Зіньківщини», що пройде з 23 по 25 серпня. У ньому змагатимуться вісім колективів з Полтавської і Сумської областей. І у перший день турніру в 1/4 фіналу ми зустрічаємося з командою «Маяк» з Котельви».

Вас не устраивает, как печатает ваш принтер, и вы размышляете о том, что пора приобрести новый картридж – не стоит торопиться. Быстро и качественно: заправка картриджей Samsung.

Анатолій Гришанович: «Ще тиждень тому відгукнувся на пропозицію тренера «Олімпії» Володимира Гришка щоб зіграти черговий спаринг. Але сьогодні з різних причин не зумів зібрати всіх гравців команди на поїздку у Миргородський район. Продовжуємо вдома дворазові щоденні тренування, в яких перевагу надаємо фізичним кондиціям гравців. Підшукуємо виконавців – днями до нас завітають троє новачків. До старту другого кола при «безгрошів’ї», сподіваюсь, зуміємо створити боєздатну команду».

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода