Останні новини - 04-03-2014, 02:03 - sasa 174

Полтавська федерація футболу виступає за усунення Конькова

Полтавська федерація футболу виступає за усунення Конькова

Голова Федерації футболу Полтавської області Олександр Кудацький від імені футбольної громадськості регіоні направив на ім\’я віце-президента ФФУ Анатолія Попова лист з проханням негайно розглянути на Виконкомі ФФУ питання доцільності перебування на своєму посту голову організації Анатолія Конькова.

Причиною такого рішення стали оприлюднені на сайті UA-Футбол документи про фінансових витратах глави ФФУ, а також його публічні заяви.

 

\"Полтавська

 

Федерація футболу Полтавської області просить Виконком ФФУ розглянути \”питання Конькова\”

Нагадаємо, що в минулі вихідні на адресу UA-Футбол прийшов лист від імені колективу ФФУ, в якому містилися документи про зловживання Анатолія Конькова. У понеділок прес-служба ФФУ заявила, що колектив Федерації ніякого листа не писав, а документи не відповідають дійсності (хоча, віце-президент ФФУ Анатолій Попов достовірність їх підтвердив). Пізніше з\’явилася заява Тернопільської обласної Федерації футболу з вимогою скликати Виконком ФФУ та провести розслідування фактів, озвучених у \”Листі\”. Тепер до заяви Тернопільської Федерації приєдналася Полтавська обласна Федерація.

Погода