- 18-09-2015, 07:09 - sasa 169

Полтавська \”Ніка\” вже не існує, у вищій жіночій футзальній лізі гратиме ПЗМС

Полтавська \”Ніка\” вже не існує, у вищій жіночій футзальній лізі гратиме ПЗМС

У першому варіанті календаря чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд вищої ліги значилася відома в усьому світі полтавська команда \”Ніка-ПНПУ\”, а тепер значиться полтавська жіноча команда ПЗМС.

Як відомо, у липні цього року помер Сергій Ягодкін, який був патріархом й полтавського, й українського жіночого футзалу. Всі перемоги полтавської \”Ніки\” в Україні та світі були пов\’язані саме з ім\’ям видатного тренера Сергія Ягодкіна. Не стало його, не стало й \”Ніки\”.
 
Але на цьому життя полтавського жіночого футзалу не припиняється. Тепер у вищій лізі гратиме команда ПЗМС. Напевно, полтавські дівчата знайшли не лише надійного партнера, а й найкращий майданчик для офіційних матчів – спортзал ПЗМС.

Разом із тим відбулися зміни й у самій структурі вищої ліги чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд. Чемпіонат – за участі 7-ох жіночих команд – мав розпочатися 19 вересня, у 1-му турі полтавки мали приймати на своєму майданчику дебютанток – команду \”Гірник-ДЮСШ\” (Кривий Ріг). Тепер у виший лізі дебютанта не буде, команда Кривого Рогу не підтвердила своєї участі. У зв\’язку із цим початок чемпіонату – вже за участі 6-ти команд – \”здвинувся\” на тиждень пізніше. Матчі першого туру відбудуться 26-27 вересня. ПЗМС (Полтава) прийматиме на своєму майданчику СумДУ-УАБС (Суми). В інших матчах першого туру гратимуть: \”Merry Land-КДЮСШ-8\” (Харків) – \”Біличанка-НПУ\” (Коцюбинське), ІМС-НУХТ (Київ) – \”Злагода\” (Дніпропетровськ).

Катерина БАБИЧ

Погода