Хокей - 21-03-2011, 02:03 - sasa 245

Полтавське дербі на Оболоні

Полтавське дербі на Оболоні

Чемпіонат НХЛ Київа  група Б.

ХК «HARSCO» – ХК «БСМ-Баришівка» 1:4  (1:1,0:2,0:1)

 

Як  і очикувалось гра лідерів групи Б виявилася дуже цікавою. В цьому матчі на лід могли вийти одразу 8 хокеїстів з Полтавщини. Лохвицький «десант» Баришівки зібрався в повному складі(Костянтин Гиря, Сергій Кутузов, Сергій Скидан, Олег Ємець, Сергій Степаненко, Ігор Яременко), щоб вже в цьому матчі оформити чемпіонство. З іншого боку хокеїсти ХК «HARSCO» Петро Волощенко і Володимир Максименко мали намір перервати чемпіонську ходу баришивців.

Перший період пройшов за рівної гри і закінчився нічийним результатом. На шайбу баришівця Осипова, закинуту на 11-й хвилині, відповів полтавець Петро Волощенко. Лохвинчани Сегрій Скидан (ХК «БСМ-Баришівка») та Володимир Максименко (ХК «HARSCO») відзначились двохвилинними штрафами.

В другому періоді відзначалися шайбами лише баришівці. На 13-й та 19 –й хвилинах Войтко та Гаєвой роблять рахунок 1:3. «Відзначився» в цьому періоді і лохвинчанин Гиря, заробивши дві хвилини штрафу за підніжку.

На початку третього періоду Осіпов закидає четверту шайбу і знімає питання про переможця гри.

ХК «БСМ-Баришівка» після 15 турів має в своєму активі 28 пунктів і практично виборов чемпіонство. ХК «HARSCO» зупинилися на позначці в 20 пунктів та мають гру в запасі. Але Волощенку і компанії не треба розслаблятися, бо найближчі конкуренти за срібні нагороди ХК «Лиси Київа-2» та ХК «Нічні Вовки» відстають лише на 1 та 2 пункти відповідно.

 

Володимир ХОМІЧ

Погода