Новини - 15-08-2009, 10:08 - sasa 231

Полтавський кубковий день

Полтавський кубковий день

nullСьогодні в Україні великий кубковий день. Пройдуть 16 матчів 1/16 фіналу національного кубка. І серед них – дві зустрічі відбудуться в Полтаві.

Чинний володар трофею – \”Ворскла\” прийматиме запорізький \”Металург\” , з яким ще тільки кілька днів назад грав у чемпіонаті і видряпав почесну і цілком справедливу нічию – 1:1. Тепер команди вперше зійдуться в розіграші кубка. Тим паче ворсклянам доведеться вперше вийти на кубкову гру після перемоги, а отже, вперше відстоюватимуть звання переможців. Матч розпочнеться о 19.00 на стадіоні \”Ворскла\”. До речі, запорізька телекоманія ТВ-5 вестиме пряму телетрансляція на Запоріжжя, а наша ТРК \”Лтава\” планує показати матч у запису. Початок десь після 22 години.

Ще одна гра кубка пройде на стадіоні \”Локомотив\” де \”Полтава\” прийматиме першоліговий \”Фенікс-Іллічівець\” з кримського селища Калініно. На шляху до 1/16 фіналу підопічні Івана Шарія вже здолали команду рангом вище – ФК \”Львів\”, тепер на черзі ще один колектив рангом вище. Саме ця гра має дати багато відповідей на питання про силу городян і спроможність їх в недалекому майбутньому грати у першій лізі. Куди вони могли пробитися вже цього сезону, але спочатку пропустили туди кіровоградську \”Зірку\”, а згодом у переграванні й білоцерківський \”Арсенал\”. Отже, ми знову маємо шанс перевірити шанси \”Полтави\”, а між тим підтвердити невипадковість перемоги над колишніми предствниками Прем\’єр-ліги. От ми це й побачимо о 16.00

Тож приходьте сьогодні на футболи. Буде цікаво!

Погода