Останні новини - 28-10-2010, 11:10 - sasa 180

Президент \”Ворскли\” – знову в грі

Президент \”Ворскли\” – знову в грі

Суд скасував винесене виборчкомом Кременчука попередження про порушення виборчого законодавства Олегом Бабаєвим. Таке рішення вчора вечером ухвалила колегія суддів.

Суд у Харкові скасував винесене виборчкомом Кременчука попередження про порушення виборчого законодавства кандидатом на посаду мера міста Олегом Бабаєвим.

Нагадаємо, минулого тижня члени виборчої комісії Кременчука задовольнили скаргу кандидата в мери Леоніда Куліченка. Він скаржився на те, що відеоматеріали, які з\’явилися в ефірі телеканалу «Візит» ввечері 8 жовтня суперечать нормам закону.
Так, в новинах випуску було показано, що Олег Бабаєв, як народний депутат, дуже переживав за холодні батареї в оселях кременчужан, навчальних і лікувальних закладах. Тому він їздив з перевіркою за установам, відповідальним за подачу тепла на місто. У той же вечір в ефірі з\’явилися ті ж матеріали, тільки у вигляді ролика політичної реклами кандидата в мери Кременчука Олега Бабаєва.

Тоді ж представники партії ВО «Батьківщина» заявили, що це рішення комісії буде оскаржено в суді. У середині тижня Полтавський суд залишив рішення комісії в силі. Тоді Олег Бабаєв подав касаційну скаргу до Харківського суду.

Нагадаємо, якщо кандидат отримує два попередження, то це може привести до усунення кандидата від участі у виборах.

Телеграф

Погода