МФК Кремінь - 15-07-2012, 01:07 - sasa 158

Про перший млинець…

Про перший млинець…

Повністю перегравши суперника по грі, «Кремінь» не зміг виграти за рахунком

«Кремінь» (Кременчук) – «Енергія» (Нова Каховка) 0:1
Муковозов 6
«Кремінь»: 1.Олейник, 17.Волошин, 4.Шевченко, 2.Борисенко, 16.Пасічніченко, 8.Тининик, 14.Музика (5.Волга 63 \’), 9.Апришко (10.Кунев 37\’), 3.Гордієнко (20. Кириєнко 59 \’), 18.Кругляк (7.Барба 74\’), 15.Слабишев (11.Івлев 46).
14 липня. Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена». 1500 глядачів.

Не пішов м\’яч, не наш день, це футбол, сто моментів – 0 голів – всі ці футбольні висловлювання підходять до цього матчу. Прикро – Так. Страшно – Ні. Не страшно, бо була гра, був малюнок, а головне моменти.

«Кремінь» почав матч дуже активно і вже на 1-й хвилині Юрій Слабишев ледь не встиг замкнути гострий простріл Андрія Кругляка, який провів просто прекрасний матч, от тільки партнери так і не змогли скористатися його класними передачами. Захопившись стартовим натиском, «Кремінь» пропустив контрвипад гостей на 6-й хвилині, в результаті якого Олександр Муковозов втік один на один з Андрієм Олійником і ударом у ближній кут переграв нашого голкіпера. «Кремінь» ніби й не помітив цього гола, продовжуючи також активно атакувати і створювати гольові моменти і питання гола, здавалося б був лише питанням часу.

 

На 11-й хвилині зрівняти рахунок просто зобов\’язаний був Євген Апришко, який опинився сам на лінії воротарського. Начебто і прийняв м\’яч зручно, і ніхто не заважав пробити, але півзахисник «Кременя» не потрапив у рамку воріт. Через п\’ять хвилин рахунок і зовсім міг стати 0:2, коли потужний удар зі штрафного Данила Масюткіна потряс поперечину воріт Олійника. На цьому моменти у «Енергії» у цій грі і закінчилися, а от у «Кременя» їх було ще предостатньо, от тільки реалізувати хоча б один, так і не вдалося.

 

МФК Кремінь

Погода