- 12-03-2011, 10:03 - sasa 198

Про що розповідає програма?

Про що розповідає програма?

У касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського можна придбати програму, підготовлену Інформаційним відділом клубу і присвячену майбутньому матчу 21-го туру Епіцентр-Чемпіонату України 2010/2011, в якому «Динамо» прийматиме на своєму полі полтавську «Ворсклу». Вартість – 5 гривень.

\"ПрограмаНа 24-х сторінках передматчевої програми ви зможете дізнатися багато важливої й корисної інформації. Зокрема: ексклюзивне інтерв’ю новачка команди Олександра Алієва, який повернувся до «Динамо» з «Локомотиву» після річної відсутності; нариси про футболістів команд (цього разу до нашого «об’єктиву» потрапили півзахисник «Динамо» Андрій Ярмоленко та захисник «Ворскли» Арменд Даллку) в розділі «Великим планом»; останні новини зі стану суперників; історію протистояння «Динамо» та «Ворскли» в чемпіонаті України. Також у рубриці «Цей день в історії» ви зможете подивитися, як «Динамо» в різні роки виступало 12-13 березня. Актуальна статистична інформація, турнірна таблиця зі списком найкращих бомбардирів, а також детальні протоколи матчів за участю «Динамо» та «Ворскли» в останньому турі, повідомляє Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ).

Нагадаємо, що матч «Динамо» – «Ворскла» відбудеться в неділю, 13 березня. Початок – о 19:00. Пряма телевізійна трансляція запланована на телеканалі «2+2».

Погода