Стрічка новин - 02-04-2020, 04:04 - Nash 9284

Прогноз і ставка. «Белшина» – «Городея»: Чи здобуде хтось першу перемогу?

Прогноз і ставка. «Белшина» – «Городея»: Чи здобуде хтось першу перемогу?

Програму 3-го туру Вищої Ліги Білорусі відкриватиме поєдинок між «Белшоною» і «Городеєю». Обидві команди невдало розпочали сезон, тому в матчі з рівним суперником прагнутимуть здобути очки. Отже гра повинна бути цікавою і результативною.

«Белшина» програла дві стартові зустрічі чемпіонату з загальним рахунком 1:4.  В першому турі команда з Бобруйська програла «Мінську» на своєму полі 1:3, а в другому матчі 0:1 «Торпедо-БелАЗ». В матчі з «Мінськом» «Белшина» виглядала досить непогано, завдавши 7 ударів, але лише 2 з них попали в ствір, також показали кращий результат у володінні м’ячем і кращу точність передач, як і кількість. У другому матчі проти «Торпедо» ситуація така ж сама – 12 ударів, з яких лише 3 у ствір, володіння м’ячем більше, передачі також трішки точніші за суперника, але реалізація ударів вкрай низька.

«Городея» також потерпіла дві поразки на старті сезону. В першому турі кооманда програла «Вітебську» 0:1 тільки завдяки автоголу, за всіма іншими показниками «Городея» була кращою в тій грі. А от другий тур команда повністю провалила програвши «Шахтарю» Вернидуба з рахунком 0:2. Команда українського фахівця повністю переграла суперника, завдавши 21 удар, з яких 10 прийшлось у ствір воріт «Городеї», володіння м’ячем, а також точність і кількість точних передач також повністю за «Шахтарем», і як підсумок поразка 0:2.

«Белшина» в минулому сезоні виграла Першу Лігу Білорусі і повисилась у класі. «Городея» в минулому розіграшу Вищої Ліги посіла достатньо високе 7-е місце. Обидві команди програли два свої поєдинки, тому будуть налаштовані на набір перших очків у сезоні. В очних зустрічах, а їх було 3, команди обмінялись перемогами і раз зіграли внічию, але в кожному з матчів було мінімум 2 забиті голи. Обидві команди в перших турах завдали чимало ударів, але підводила реалізація, і хочеться вірити, що тренери команд придали цьому уваги на тренуваннях. Тож обидві команди в гонитві за очками повинні йти в атаку і намагатись забивати більше за суперника. БК luckybet пропонує коефіцієнт 1,99 на ставку тотал голів більше 2.

Погода