Прогноз-ліга - 21-11-2009, 06:11 - АлиМон 193

Прогноз-ліга. 15-й тур

Прогноз-ліга. 15-й тур

Що маємо:

\”Ворскла\” здобула мінімальну перемогу, а разом з нею по три бали отримали zharyyss, Студент, ©ampe®, fan poltava.  zharyyss покинув зону вильоту, Студент потрапляє у першу десятку, ©ampe® продовжує гонку за лідером, а  fan poltava укріпляє позиції у середині турнірки, з планами на першу п\’ятірку.

А ось moskit залишився на останньому місці та  й voven знаходиться неподалік від зони вильоту.

Матч \”Таврії\” та \”Закарпаття\” завершився перемогою кримчан 3-2, при чому переможний м\’яч було забито ними на 92й хвилині з пенальті. Ковпак подарував радість MAGISTRу, Askoldу, Gamblerу, ТанЮті, Ворскленятку. Лідер не зміниться у цьому турі, Gambler недосяжний. Askold, ТанЮта зуміли поліпшити турнірне становище та піднятися на кілька пунктів від аутсайдерів, MAGISTR здається потрапить до залікової трійки, а ось alexlp2000, Sonyksson переміщаються на відстань витянутої руки від аутсайдерів, а АлиМон схоже буде перебувати у другому десятку…

Ось і \”Металіст\” переміг в останні 15 хвилин й приніс Poltavcу 3 бали та підняття на кілька пунктів.
У іграх неділі \”Чорноморець\” поділив очки з \”Металургом\”. max_82 не зумів підібратися до Gamblerа, Rock опустився на одну позицію і тепер 10й, а KolhozNik опустився аж на 3 сходинки.
\”Дніпро\”прогнозовано приніс радість adminу який відправив АлиМона у другу десятку, а сам перебрався на 9у сходинку; terrabud продовжує грати в доганялки з лідером.
\”Карпати\” та Кузнєцов принесли три очки sasavp й shvanу. sasavp залишився на 6му, а shvan став 13м. Натомість Фанат і moskit продовжують бути аутсайдерами.

На що чекаємо:
Найбільшу зацікавленість у останньому турі 1-го кола викликав матч між \”Закарпаттям\” і \”Кривбасом\”. Одразу 13 чоловік обрали цей матч. Це рекорд популярності. Ну, а лідером, під грифом \”Вырим в команду\” стало \”Закарпаття\”, яке обрали дев\’ятеро! sasavp обрав команду Гамули і визввав на бій тіх, хто знаходяться перед ним й обрали \”Кривбас\”: MAGISTR (має на одне очко більше від sasavp) та Ворскленятка й \”Одноногу куницю\” з яким наразі поділяє 5-6 місце. Всі вони будуть змагатися за право прислідування трійки лідерів. Проте ©ampe® вирішив не ставити на кон усе, та поставив також на \”Закарпаття\”, одже у найгіршому випадку він буде 6-м, а в кращому 1-м. Askold обрав команду Тарана, й намагатиметься піти геть від аутсайдерів разом з ТанЮтой, котра також обрала \”Кривбас\”. Не пустити їх вирішують moskit, Фанат (котрим до речі нічого втрачати зовсім), shvan при вдалому збігу обставин може вийти у першу десятку, admin, max_82 й fan poltava продовжать пересолідування першої п\’ятірки, а ось zharyyss вибирає \”Кривбас\” та протистоїть майже всім, обравшим \”Закарпаття\” в разі успіху команди з Кривого Рогу він підніметься на найбільшу кількість пунктів.
\”Оболонь\” та \”Металург\” з Донецька будуть командами, матчу між якими чикатимуть лідер Gambler, voven який останнім часом багато втрачає, Poltavec що останнім часом явно прогресує (всі вони обрали МетаДон), а ось АлиМон обрав \”пивоварів\” й прагнтиме повернути втрачені позиції.
\”Карпати\” дома мають брати три бали та порадувати Студента, що бовтається у середині турнірки та одного з лідерів terrabudа. terrabud в разі перемоги \”Оболоні\” та \”Кривбаса\” вийде на перше місце.
Єдиним хто ще не ставив на \”Динамо\” є Rock. Вибрав він для цього матч у Запоріжжі, та прагнитеме настигнути першу п\’ятірку.
KolhozNik знаходиться внизу, бо не ставив ще на явні три бали від \”Шахтаря\”? Можливо й так, проте в домашній грі з \”Таврією\” це буде \”гірнякам\” зробити важко. В разі успіху KolhozNik впритул підходить до десятки.
Один з аутсайдерів alexlp2000 вирішив постати на гру за шість очок \”Зоря\” – Чорноморець, обравши \”моряків\”. Успіх лише трохи заспокоїть його.
Несподіваний Sonyksson обрав \”Металіст\”, що гратиме у Борисполі. Матч не з стопроцентних, проте \”Металіст\” не відноситься до команд які підставляють.

MAGISTR United (MAGISTR)                       Закарпаття-Кривбас Кривбас
Poltava Eagles(Askold)                                Закарпаття-Кривбас Кривбас
бабай(sasavp)                                            Закарпаття-Кривбас Закарпаття
Бабангіда і К(shvan)                                   Закарпаття-Кривбас Закарпаття
Дівчата рулять(ТанЮта)                          Закарпаття-Кривбас Кривбас
Електричка увезла(admin)                       Закарпаття-Кривбас Закарпаття
Зелёно-белые(fan poltava)                       Закарпаття-Кривбас Закарпаття
Кекс(max_82)                                             Закарпаття-Кривбас Закарпаття
кемперята(©ampe®)                                Закарпаття-Кривбас Закарпаття
Команда им. Патриса Лумумбы (Фанат)  Закарпаття-Кривбас Закарпаття
Однонога куниця(Ворскленятко)            Закарпаття-Кривбас Закарпаття
ПДМЗ Юнайтед(zharyyss)                          Закарпаття-Кривбас Кривбас
сумскаяпчела(moskit)                                  Закарпаття-Кривбас Закарпаття
Електричка привезла (АлиМон)                Оболонь-Металург Д Оболонь
Sharks(Gambler)                                            Оболонь-Металург Д Металург Д
Зубний біль(voven)                                     Оболонь-Металург Д Металург Д
Полтавчане(Poltavec)                                  Оболонь-Металург Д Металург Д
МЕГА TEAM(Студент)                                   Карпати-Іллічівець Карпати
черкаси з ворсклою(terrabud)                    Карпати-Іллічівець Карпати
unREAL(Rock)                                               Металург З-Динамо Динамо
КолосОк(KolhozNik)                                       Шахтар-Таврія Шахтар
ЛФКВорскла(alexlp2000)                              Зоря-Чорноморець Чорноморец
Тотальный компрессор(Sonyksson)             Арсенал-Металіст Металіст

Погода