Кубок Полтавщини - 01-09-2010, 10:09 - sasa 149

Прогнозований фінал

Прогнозований фінал

Як і передбачалося, і матчі-відповіді у двох півфінальних матчах розіграшу Кубка Полтавщини-2010 завершилися перемогами фаворитів.

Перед другим півфінальним поєдинком були мінімальні шанси у «Колоса» з Дмитрівки Кременчуцького району хоч якось «вести супротив» у Великій Багачці проти чинного чемпіона і володаря кубка області. Адже у першому матчі під Комсомольськом підопічні Анатолія Базавлука поступилися лише 0:2 іменитим гостям. Але, як кажуть «не тут-то було». Місцеві уболівальники Великої Багачки, які останніми роками стали «балуваними» від перемог і забитих м’ячів у ворота гостей, і цього разу побачили зливу голів на стадіоні. Фаворит переміг з рахунком 9:0. По одному м’ячу провели Сергій Зав’ялов, Євген Розка, Сергій Віннік і Євген Гуд, два м’ячі забив Антон Оганесов, а «хет-трик» на рахунку Анатолія Подробахи, який цього сезону «розігрався не на жарт».

В іншому кубковому протистоянні у Градизьку зустрілися «Нове життя» і місцевий «Темп», яким опікується Григорій Сьомін. Цього разу його команда за підтримки своїх уболівальників стримувала натиск досвідчених і сильних суперників. Але все ж пропустила єдиний м’яч. Його автором став Денис Гришин – 1:0 на користь гостей.

Отже, у вирішальному поєдинку за кубковий трофей зустрінуться «Велика» Багачка» і «Нове Життя» з Андріївки. Наразі, дата і місце проведення фіналу не відомі.

Погода