Стрічка новин - 08-12-2015, 03:12 - sasa 175

ПСЖ – Шахтар: де найзручніше дивитися

ПСЖ – Шахтар: де найзручніше дивитися

У вівторок, 8 грудня, о 21:30 телеканали \”Україна\” і \”Футбол 1\” у прямому ефірі покажуть протистояння української та французької команд.

Незважаючи на те, що \”гірники\” вже не претендують на вихід до плей-оф Ліги чемпіонів, у них є прекрасні шанси продовжити свою боротьбу в Лізі Європи. Для цього українцям потрібно випередити в турнірній таблиці \”Мальме\”. Зараз у підопічних Мірчі Луческу є перевага над конкурентом, але, щоб убезпечити себе, \”Шахтар\” постарається набрати очки в останньому турі. Чи вдасться нашому віце-чемпіону домогтися успіху в грі з \”ПСЖ\” і забезпечити собі єврокубкову весну, дізнаємося вже у вівторок, 8 грудня, о 21:30. Пряма трансляція зустрічі \”ПСЖ\” – \”Шахтар\” – о 21:30 на телеканалах \”Україна\” і 
\”Футбол 1\”, коментатор – Кирило Круторогов.

Також глядачі зможуть подивитися поєдинок на великому екрані в мережі кінотеатрів \”MULTIPLEX\” в 11 містах України: Києві, Житомирі, Запоріжжі, Дніпропетровську, Кривому Розі, Маріуполі, Миколаєві, Рівному, Херсоні, Хмельницькому та Чернігові.

8 грудня телеканали \”Футбол 1\”/\”Футбол 2\” покажуть й інші матчі вівторка. О 23:40 на телеканалі \”Футбол 2\” відбудеться прем\’єрний показ протистояння \”Севільї\” і \”Ювентусу\”, яке визначить долю андалусійскої команди і Євгена Коноплянки, зокрема (коментатор – Олександр Михайлюк). О 2:00 телеканал \”Футбол 1\” покаже також вирішальну зустріч \”Вольфсбургу\” і \”Манчестер Юнайтед\” (коментатор – Микола Кравчук).

У 20:15 на телеканалі \”Футбол 1\” стартує програма \”Ніч Ліги чемпіонів\”. Ведучий проекту Андрій Малиновський та експерти Олександр Сопко і Андрій Воробей готуватимуть глядачів до матчу \”ПСЖ\” – \”Шахтар\”. Після фінального свистка експерти також проаналізують поєдинок і підіб’ють підсумки виступу української команди в турнірі.

Крім того, стежити за всіма матчами останнього туру групового етапу можна буде завдяки програмі \”Ліга чемпіонів. ONLINE\”, в якій ведучий Максим Гіленко та експерти Артур Валерко і Андрій Столярчук аналізуватимуть ключові моменти вирішальних поєдинків у прямому ефірі.

Також всі події чергового туру Ліги чемпіонів УЄФА доступні за допомогою сервісу OLL.TV, який дозволяє дивитися кілька трансляцій одночасно, а також надає максимум статистичної інформації: турнірні таблиці, скорингові дані та багато іншого.

Погода