- 26-08-2010, 10:08 - sasa 178

Фіналісти вже відомі?

Фіналісти вже відомі?

Відбулися перші півфінальні матчі розіграшу Кубку Полтавщини-2010.

Важкий сезон видався цьогоріч для чинного чемпіона і володаря кубка області – ФК «Велика Багачка», а також для дебютанта «Нового життя». Команда останнім часом грає по два матчі на тиждень. Не встигли пройти всі перипетії центрального поєдинку чемпіонату області у Машівці між місцевим «Новим життям» з досвідченим Олександром Мелащенком і командою «Велика Багачка» з новобранцем Антоном Аванесовим, як у команд знову футбольні протистояння – півфінальні зустрічі розіграшу Кубка області.

Чинний чемпіон грав у Дмитрівці проти місцевого «Колоса» і переміг з рахунком 2:0. Цього разу у тренера господарів Анатолія Базавлука не було ніяких претензій до дій арбітра матчу Артема Стрижака з Кременчука. М’ячі у переможців забили Анатолій Подробаха і Антон Аванесов.

В іншому поєдинку «Нове життя» вдома приймало градизький «Темп». Тут взагалі боротьби не вийшло – 5:1 на користь господарів, в яких голами відзначилися Денис Гришин-двічі, Андрій Зіпунніков, Денис Сінчук та Олег Гориславець.

Матчі-відповіді відбудуться в День знань – 1 вересня, але заздалегідь, гадаю, кубкові фіналісти вже відомі. До того ж, «Новому життю» вдома ще 5 вересня потрібно зіграти черговий матч розіграшу Кубка України проти команди «Єдність-2» (Плиски). Поєдинок чемпіонату області з зіньківським «Колосом», що повинен пройти саме цього дня, перенесений на пізніший термін.

- 15-08-2010, 10:08 - sasa 178

Півфіналісти вже відомі?

Фіналісти вже відомі?

Відбулися чвертьфінальні матчі розіграшу Кубка області з футболу, в яких забивалося багато м’ячів.

У Великій Багачці чемпіон області зустрічався з ФК «Лубни» і переміг гостей з рахунком 5:0. У переможців тричі відзначився Анатолій Подробаха і по одному м’ячу забили Євген Розка і Олександр Диндіков. Також з великим рахунком 5:2 градизький «Темп» здолав вдома ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава). Два голи провів Юрій Богиня і по одному Віталій Лаврентьєв¸Олексій Ларіонов і Олександр Скляренко.

А найбільший кубковий рахунок було зафіксовано у Миргороді, де місцева команда приймала «Колос» з Дмитрівки. Гості розгромили господарів з рахунком 7:1. Двічі відзначився Андрій Русанцев і по разу Артем Ольшницький, Максим Остапець, Сергій Колодочка, Олександр Забула і Богдан Козлов.

Матчі-відповіді 1/4 фіналу відбудуться, у середу, 18 серпня, але переможці вже відомі заздалегідь. Не відбулася гра ще однієї чвертьфінальної пари команд – «Колос» (Кобеляки) відмовився боротися з командою «Нове життя» з Андріївки Машівського району і остання продовжить кубкову ходу.

Погода