- 04-04-2019, 09:04 - admin 582

«Реал» придбав Мілітао, Гайтан став гравцем «Чикаго Файр»

«Реал» придбав Мілітао, Гайтан став гравцем «Чикаго Файр»

«Королівський клуб» сповістив про укладення угоди з «Порту» стосовно переходу на «Сантьяго Бернабеу» захисника Едера Мілітао. Уже влітку центральний оборонець «Драконів» з’явиться у складі «Реалу».

Зінедін Зідан вже через кілька днів з дати свого повернення в Мадрид оформив перший трансфер. Ентренадор вирішив зміцнити оборонну лінію команди, уклавши домовленість з центрдефом «Порту» Едером Мілітао. Бразилець приєднається до свого нового клубу під час літнього міжсезоння. Повідомляється, що підписання південноамериканця обійшлося «Бланкос» в 50 мільйонів євро. Примітно, що влітку минулого року лідер Прімейри купив стоппера у «Сан-Паулу» лише за 7 мільйонів євро. На рахунку 21-річного футболіста 34 зустрічі у складі «Порту», в ​​яких він забив 3 голи. Про це сповіщає розділ трансфери сайту “Футбік”.

Разом з тим, Ніколас Гайтан став гравцем «Чикаго Файр». Кар’єра колишнього нападника «Бенфіки» і «Атлетіко» продовжиться в американській лізі МЛС. Гайтан звільнився з «китайського полону», покинувши склад «Далянь Іфань» після річного перебування в Піднебесній. Повідомляється, що в складі чиказької команди аргентинський нападаючий перебуватиме як мінімум до кінця поточного року. У контракті футболіста передбачена річна пролонгація відносин між сторонами. Крім двох вищезгаданих європейських команд, у Гайтана за спиною є також досвід виступів у складі «Боки Хуніорс». Посилення явно не завадить «Чикаго Файр», адже стартував колектив в МЛС не кращим чином (лише одне набране очко у двох зустрічах).

Як ще сповіщає сайт Futbik.com,18-річний опорний півзахисник «Манчестер Юнайтед» Джеймс Гарнер підписав новий професійний контракт, розрахований до 2022-го року. Коли Жозе Моурінью взяв з собою на збори в США 17-річного Джеймса Гарнера, стало зрозуміло, що футболіста готують до основного складу. Нещодавно Гарнеру виповнилося 18 років, тому клуб відразу запропонував йому оновлений трудовий договір. Гарнер виступає за «МЮ» з 8-ми років. Цього хлопця активно хвалив сер Алекс Фергюсон, називаючи його новим Майклом Карріком. «Він знає, що ми в нього віримо, – зазначив Уле Гуннар Сульшер, – цей хлопець дійсно по стилю схожий на Карріка. Якщо він буде настільки ж корисний, я буду вкрай радий. Знаю, що він молодий, тому не варто його порівнювати з легендами, але колись ви скажете, що я мав рацію. У нього велике майбутнє в «МЮ», – підсумував Уле Гуннар Сульшер.

Ці та інші новини футболу ви можете знайти на сайті “Футбік”.

Погода