Останні новини - 18-02-2011, 12:02 - sasa 183

Реванш не відбувся

Реванш не відбувся

У першому матчі на зборах у Туреччині молодіжний склад поступився казахській команді \”Окжетпес\”

Ворскла (мол.) – Окжетпес» (Казахстан) – 2:3 (1:2)

Кравченко 35, Бацула 78
Ворскла (мол.): Казаков (Бурдейний, 46), Радченко, Тарганчук, Ткачук (Шмиголь, 43), Бацула, Дулуб, Момот (Марусич, 60), Пердута, Кравченко (Шевченко, 46), Бараннік (Потапенко 46), Яременко
(Рябушко, 60).

Матч з торішнім кривдником – командою «Окжетпес» з Казахстану – міг стати реваншем, але, на жаль, цього трапиться не судилося, хоча сама гра протримала в напрузі буквально до останньої хвилини.

На старті ініціативою володіли футболісти «Окжетпес», яким на 13-й хвилині вдалося відкрити рахунок з 11-метрової позначки. Поки в стані полтавської молоді розбиралися, що до чого, в ворота Казакова влетів ще один м\’яч, але це не надломило ворсклян, а зовсім навіть навпаки. До перерви більше можливостей для взяття воріт мали «біло-зелені», одну з яких на 35-й хвилині реалізував Сергій Кравченко обвідним дальнім ударом у дальній нижній кут – розрив у рахунку скоротився до одного м\’яча.

Вже з початком другої 45-хвилинки стало очевидним перевага молодих полтавців у фізичній підготовці, за рахунок чого вдавалося увімкнути пресинг, змушуючи казахів грати в окремих
епізодах просто на відбій. Зрівняти рахунок «Ворскла» змогла на 78-ій хвилині, коли Бацула підступним ударом послав м\’яч під поперечину – 2:2.

До кінця зустрічі залишалося ще достатньо часу, щоб спробувати вирвати перемогу, і ворскляни великі сили відрядивши в атаку, за це поплатилися. Одна з нечисленних контратак, і провал у центрі захисту привів до третього голу, повідомляє прес-служба ворсклян.

Погода