Першість Полтавщини - 26-04-2014, 09:04 - sasa 223

Рокита і Лубни розійшлися миром

Рокита і Лубни розійшлися миром

ФК «Рокита» – ФК «Лубни» 0:0.
Чемпіонат області. Вища ліга. І тур. Рокита. Стадіон «Маяк». 186 глядачів. + 16С.
Судді: В. Чернишов, А. Звягінцев, А. Дробіт (усі – Кременчук).
Делегат-інспектор: С. Тулєпов (Кременчук).
«Рокита»: Саух, О. Полтавець, Корнійчук, Борисенко, О. Семука, Словак, Д. Дяченко, С. Дяченко (Вовченко, 46), Прядко, Онищенко (Василенко, 61), М. Полтавець. Тренер: А. Северин.
«Лубни»: Потирайло, Богомаз, Бувалець, Захарченко, Печарський (Романенко, 80), Ламіне (Дзенку, 75), Ебенгу (Близнюк, 66), Загоруйко, Тупоровський (Мандрика, 46), Лавриненко (Отченашенко, 46), Сергієнко. Тренер: А. Гришанович.

У вищій обласній лізі стартував цьогорічний чемпіонат області з футболу, в якому боротьбу за нагороди повели 10 кращих команд Полтавщини

У селищі Рокиті Великобагачанського району зустрілися дебютанти вищої ліги – лубенці і рокитнянці. Як зазначив після матчу головний арбітр зустрічі Віктор Чернишов, гра пройшла рівно і цілком заслуговувала на нічийний результат. У господарів голами могли відзначитися Михайло Прядко і Андрій Онищенко, а в лубенців втратив шанси з вигідної ситуації відкрити рахунок Сергій Сергієнко. Зазначимо, що цього дня зустрілися команди двох футбольних населених пунктів, які представляють у цьогорічних змаганнях по дві команди – ФК «Рокита» і ФК СГМ «Рокита» (Великобагачанський район) та ФК «Лубни» і «Зеніт» (Калайдинці) з лубенського краю.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода