- 10-08-2012, 02:08 - sasa 178

Роман Безус: \”Я дуже погано переношу спеку\”

Роман Безус: \”Я дуже погано переношу спеку\”

Півзахисник \”Ворскли\” Роман Безус поділився своїми думками про майбутній матч з \”Шахтарем\”.

– В неділю буде дуже важко, але якщо не сподіватися на перемогу, результат ніколи не прийде. Якщо ми зіграємо свою кращу гру і буде трошки везіння, то зможемо домогтися перемоги. Одним з мотиваторів особисто для мене буде показати хороший футбол на тлі чемпіона країни й учасника Ліги чемпіонів. Але, звичайно, потрібно, щоб вся команда зіграла добре, тоді тільки можна говорити про свою гру.

– \”Шахтар\” зіграв уже два матчі за цей тиждень – чи буде це вам \”на руку\”?
– Оскільки \”гірники\” знали, що у них будуть ігри в понеділок і середу, збудували підготовчий процес до нашо гри. Я не думаю, що їх втома буде великим плюсом для нас.

– Дуже спекотна погода, не вплине на твою гру в Донецьку?
– Я дуже погано переношу спеку. Єдине, що може врятувати – щоб на матчі з \”Шахтарем\” пішов дощ, тоді буде добре. Але це не в моїх силах.

– Чи є ще якась можливість, що до закриття цього трансферного вікна ти зміниш клуб?
– Напевно, в це вікно я вже залишуся в \”Ворсклі\”, тому що керівники клубу так сказали – воно так і буде.

– У зв\’язку з тим, що тебе й інших футболістів не відпускають, яка атмосфера в команді?
– В принципі, атмосфера нормальна, ми розуміємо, що ми повинні зараз грати і допомагати клубу, і в тому числі, собі, щоб до нас інтерес не пропав у інших. Тому що все одно сподіваємося, що зможемо розвиватися, грати в клубах вищого рівня. Безсумнівно, \”Ворскла\” – хороший клуб, треба допомогти цій команді зараз, в ненайлегший момент.


Террикон

Погода