- 12-10-2015, 10:10 - sasa 203

Роман Маслак – чемпіон України з тхеквондо

Роман Маслак – чемпіон України з тхеквондо

У Харкові триває чемпіонат України з тхеквондо-ВТФ серед чоловіків та жінок і юнаків, у перший день якого, 11 жовтня, полтавці вибороли 14 нагород.

У чемпіонаті України серед чоловіків полтавець Роман Маслак став чемпіоном у ваговій категорії до 54 кг. У фінальному поєдинку наш земляк переміг у запеклому протистоянні Владислава Носіковського (Одеська обл.). Тут чемпіона країни визначив \”золотий бал\” – його першим у додатковому раунді здобув Роман Маслак своїм влучним ударом.

Наш земляк – чемпіон України Роман Маслак так прокоментував свій успіх сайту ФТУ: \”Финал вышел достаточно сложным. В прошлом году на чемпионате Украины я тоже встречался с Владиславом, правда, в полуфинале. Выиграть тогда удалось с большим отрывом. Сейчас же было достаточно сложно. Мне тренер сказал, пока не дадут команду «стоп», ноги постоянно должны бить, что я и делал. Кроме того помогла подготовка к чемпионату. Два раза день тренировки, бег ежедневно по 10 км, и все это шесть дней в неделю. В итоге это дало свои результаты\”.

Також першого дня відзначилися полтавські юнаки та дівчата, які у Харкові завоювали повну дюжину нагород у своїх вікових та вагових номінаціях.

Тетяна БЕГМА

Погода