- 20-09-2015, 10:09 - sasa 255

Роман Санжар: \”Ворсклу хочу привітати з перемогою\”

Роман Санжар: \”Ворсклу хочу привітати з перемогою\”

Головний тренер донецького Олімпіка Роман Санжар на післяматчевій прес-конференції прокоментував гру своєї команди проти полтавської Ворскли.

– Вважаю, що був хороший матч, і ті глядачі, які прийшли на стадіон, не пошкодували про це. Ми зіграли гідно, але знову допустили необов\’язкові помилки в обороні, які й призвели до двох пропущених голам. Вдячний хлопцям, що після першого пропущеного м\’яча вони не зупинилися і швидко зрівняли рахунок.

На питання, чи був одинадцятиметровий, нехай дадуть відповідь експерти. Але це вже не має значення. Ми пропустили гол з пенальті, і не змогли добитися позитивного результату.

Поки не може знайти свою гру. Ми будуємо нову команду. Досить непогано граємо в останніх матчах, але не можемо дотиснути своїх суперників. Немає ще у нашої команди необхідного для цього класу і майстерності. Але я задоволений тим, що у хлопців горіли очі. Вони не опускали рук і билися протягом усього матчу. Якщо будемо продовжувати так само грати і ставитися до справи, то наші перемоги обов\’язково прийдуть.

А Ворсклу хочу привітати з перемогою. Вони теж доклали дуже багато зусиль в цьому поєдинку і, напевно, заслужено перемогли.

Погода