- 07-05-2012, 10:05 - sasa 141

Чемпіон розпочинає потужно

Чемпіон розпочинає потужно

Стартував новий футбольний сезон на Полтавщині.

 

Цьогоріч у турнірі відбулися кардинальні зміни. Відтепер найсильніші аматорські команди області гратимуть в Прем\’єр-лізі. Інші клуби змагатимуться у вищій та першій лігах. Прем\’єр-ліга сеону 2012 року налічує 10 команд.

 

У першому турі центральний поєдинок відбувся у Лубнах, де місцева команда приймала чемпіона України серед аматорів – \”Нове життя\” (Андріївка). Єдиний гол під завісу матчу Олексія Ротаня приніс першу перемогу гостям – 1:0.

 

У цікавому поєдинку між командами «Фламінго» (Комсомольськ) і «Глобине» перемогли господарі з рахунком 4:2, хоча після першого тайму вони поступалися 1:2. Рахунок відкрив глобинець Віталій Гавренков, а зрвівняв його з пенальті комсомольчанин Олексій Башаков – 1:1. Потім вивів гостей вперед Вячеслав Кувшинов. А далі домінували на полі господарі, які відзначилися ще тричі і святкували перемогу з рахунком 4:2. М’ячі у переможців забивали Олексій Башаков, Олександр Лапочкін і Максим Кулька.

 

\”Карлівка\”, яка планує вже цього літа стартувати в чемпіонаті Україні серед команд другої ліги, вдома легко здолала кобеляцький \”Колос\” – 3:0. А ось СК \”Полтава\” зазнала великої поразки від минулорічного чемпіона Полтавщини градизького \”Темпу\” – 0:5.

 

Ще в одному поєдинку семенівський \”Атлант\” переміг гадяцький \”Псел\” – 2:1.

 

1 тур.

6 травня (неділя)
ФК «Карлівка» (Карлівка) – «Колос» (Кобеляки)  – 3:0 (юнаки – 2:2).
«Фламінго» (Комсомольськ) – «Глобине» (Глобине) –  4:2 (матч юнаків перенесено).
«Атлант» (Семенівка) – «Псьол» (Гадяч) – 2:1 (юнаки – 0:5)
«Темп» (Градизьк) – СК «Полтава» – 5:0 (юнаки – 2:2)
ФК «Лубни» (Лубни) – «Нове життя» (Андріївка) – 0:1 (неявка юнаків гостей)

 

Усе про Прем\’єр-лігу області

Погода