Першість Полтавщини - 15-10-2012, 10:10 - sasa 178

Розгром під дощем

Розгром під дощем

ФК Лубни – Темп – 0:3

Шевченко 10, Скляренко 24-пен., Мироненко 87.

Лубни: Макаренко (Болюх 46), Величко, Загоруйко, Гайдук (Шоха 70), Личман, Романенко, Головко, Бойко (Копаніцин 71), Загородній, Нечипоренко, Сергієнко.

Темп: Гринько, Мироненко, Новоселецький, Аліфанов, Пономарьов, Даценко, Данилейко (Ларіонов 46), Ященко (Безверхий 46), Скляренко (Костиренко 85), Зав’ялов (Костенко 46), Шевченко.

Судді: Ляшенко, Рибін, Надутік (усі – Миргород).

14 жовтня. Лубни. Стадіон «Центральний». 125 глядачів.


У Лубнах чинний чемпіон області і лідер цьогорічних перегонів грав проти середнячка Прем’єр-ліги. Численних глядачів не було – цьому посприяв дощ. Але на головній спортивній арені міста за перипетіями цікавого матчу спостерігали найвідданіші уболівальники. Цього дня лубенська команда проводила свій останній поєдинок чемпіонату і по грі було видно, що господарі старалися демонструвати те, на що вони здатні. Зазначу, що перед початком поєдинку прес-аташе ФК «Лубни» Сергій Кликовський вручив цінні призи двом кращим гравцям команди за підсумками голосування уболівальників на інтернет-сайті клубу. Ними стали Марк Гришанович (кращий гравець року) та Сергій Сергієнко (кращий бомбардир команди – 5 м’ячів.).

 

\"Уболівальники

Прихильники градизького \”Темпу\”

 

Щодо звітного матчу, то перший тайм цілковито був за гостями, які втілили свої моменти у два м’ячі. Спочатку голкіпер лубенців Євген Макаренко, якому «діставалося на горіхи» у цій грі, відбив м’яча після потужного пострілу, але найкраще зорієнтувався у цій ситуації молодий форвард гостей Валентин Шевченко, який вдало зіграв на добиванні. Подвоїли рахунок гості через 14 хвилин після сумнівного пенальті, який чітко реалізував досвідчений Валерій Скляренко. Після замін трьох гравців «Темпу» у другому таймі гра дещо пожвавішала, а ініціатива перейшла до господарів. Це сталося, гадаю, завдяки наставнику лубенців Анатолію Гришановичу, який у перерві надав словесних «стусанів» своїм підопічним, а ще й арбітру матчу Сергію Ляшенку. Стовідсоткові можливості забити м’яча мали лубенці Дмитро Нечипоренко і Сергій Сергієнко. Зазначимо, що після перерви покинув поле основний голкіпер лубенців Євген Макаренко, який зазнав у першому таймі травми лівого плеча. А за декілька хвилин до фінального свистка третій гол у ворота господарів гарматним пострілом провів капітан «Темпу» Олександр Мироненко.

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода