Аматори - 07-04-2015, 01:04 - sasa 312

Розійшлися миром

Розійшлися миром

«Олімпія» (Савинці) – «Зеніт» (Лубни) 2:2 (1:1).
Товариський матч. 4 квітня. с. Петрівці. Стадіон «Колос». 45 глядачів. +6С.
Судді: О. Кулик (Лубни), О. Овдієнко, Ю. Баштовий (обидва – Миргород).
«Олімпія»: Цибулько, Гришанович, Богомаз, Левцун, Безуглий, Ковтун, Бажан, Осипенко, Богиня (Ліхтанський, 70), Ситник (Шеремет, 46), Стрельцов. Тренер: В. Гришко.
«Зеніт»: Щеголь (Четверіков, 46), Куций, Величко, Бортнік (Михайленко, 71), Панченко (Шоха, 56), Кірпіченко, Дюжов, Даценко, Пархоменко (Гриценко, 46), Б. Шевченко, В. Шевченко. Тренер: Л. Голубенко.
Голи: Кірпіченко (15), Шевченко (61) – Ситник (28), Богомаз (89).

Цікаве товариське протистояння пройшло за рівної гри і завершилося бойовою нічиєю, хоча у того ж зенітівця Валентина Шевченка було ще безліч моментів щоб збільшити рахунок у матчі на користь гостей. В лубенців з різних причин не взяли участь у поєдинку Сергій Ященко, Дмитро Нечипоренко, Олександр Латенко і Владислав Рева. Натомість, у миргородців не грали травмовані основні гравці – Олександр Диндіков, Владислав Рудченко, Євген Макаренко, Олександр Гриценко і Олександр Овдієнко. В цілому матч пройшов без грубощів, лайок і травматичних ушкоджень, адже всі гравці обох команд один одного знають. Наприклад, у складі «Олімпії» грали лубенці Владислав Ковтун, Ліхтанський, Едуард Богомаз, Марк Гришанович. Команди Полтавщини продовжують готуватися до нового футбольного сезону.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода