Анонси - 14-02-2021, 09:02 - admin 8164

«Рух»-«Ворскла»: анонс матчу 14-го туру

Сьогодні матчем у Львові для «Ворскли» розпочнеться друге коло сезону 2020/21.
«Рух»-«Ворскла»: анонс матчу 14-го туру

Можливо, висловлю непопулярну для полтавських уболівальників думку, але в першому турі «Ворсклі» пощастило. Пощастило в тому плані, що полтавська команда отримала в суперники вихідця з першої ліги, який потрапив з корабля на бал. Останній матч «Руху» в першій лізі й перший у Прем’єр-лізі розділили лише декілька днів.

Звісно, львівська команда не мала ні повноцінних зборів, ні часу на те, щоб нечисленні новачки повноцінно влилися в колектив. Досвідченіша «Ворскла» вирішила долю матчу ще в першому таймі й лише за рахунок того, що полтавці в кінцівці перестали уважно діяти в обороні «Рух» забив два голи й зробив рахунок більш-менш пристойним (5:2).

Що зараз?

Зараз команди перебувають у рівних умовах. Повноцінні збори у Туреччині, спаринги, нові гравці. Єдине, що насторожує – непрості погодні умови. Але сподіваємося, що працівники «Арени Львів» добре підготують газон і команди покажуть свої кращі якості.

Турнірні перспективи

Чи не вперше керівництво «Ворскли» конкретно озвучує завдання – бронзові нагороди. Амбіції полтавців підтвердила й трансферна компанія. Команду залишили переважно футболісти, які отримували небагато ігрового часу. А от поповнення, принаймні за іменами, виглядає якісно. Якщо перспективи Амількара Коджові ще належить перевірити, то Луїзао, Олів’є Тілль, Георгій Цітаішвілі та Бредлі де Нойер мають посилити конкуренцію в складі. Двоє останніх поки перебувають в оренді, але за бажання полтавці можуть повернутися до питання викупу контрактів уже влітку.

Перемога у Львові дозволить «Ворсклі» зрівнятися за набраними очками з «Зорею» та «Десною». Дуже важливо вже з першого весняного матчу наздогнати основних конкурентів.

Головне завдання «Руху» – збереження прописки в Прем’єр-лізі. Зараз львівська команда знаходиться на передостанньому місці й лише на очко випереджає «Дніпро-1». Тому команді потрібно досягати позитивного результату в кожному матчі. Керівництво клубу це розуміє й провело роботу по залученню якісних гравців. Чого варті лише трансфери іменитого ісландця Рагнара Сігурдссона та українського нападника Андрія Борячука. Але ці футболісти проти «Ворскли» не зіграють через травми.

Де дивитися матч?

Трансляція матчу «Рух»-«Ворскла» запланована сьогодні о 17:00 на каналі «Футбол 1». Вмикайте телевізор і підтримуйте свою команду.

Олександр Данник

Фото upl.ua

Погода