Першість Полтавщини - 31-08-2013, 09:08 - sasa 128

Сенсація в Гадячі і новий лідер чемпіонату

Сенсація в Гадячі і новий лідер чемпіонату

У п’яти населених пунктах області стартувало друге коло вищолігового чемпіонату Полтавщини. У поєдинках десятого туру було забито у ворота суперників десять м’ячів. І не обійшлось без маленьких сенсацій.

«Олімпія» (Савинці) – ФК «Глобине» 1:2

«Поплатилися за перше коло» – так можна назвати підсумок футбольного протистояння у Савицях, де місцева «Олімпія» з тренером Володимиром Гришком не змогла у себе вдома добитися прийнятного результату і поступилася – 2:1 на користь гостей. Вже на 4 хвилині матчу відкрив рахунок глобинець Олександр Гребінюк. Буквально через 3-4 хвилини рахунок у матчі зрівнює невтомний миргородець Юрій Богиня. А наприкінці зустрічі переможну крапку ставить забитим м’ячем гравець «Глодиного» Антон Оганесов – 2:1 на користь гостей. На друге коло ФК «Глобине» підсилилося трьома ведучими гравцями комсомольського «Фламінго»: петро Ротань, Олександр Гребінюк, Олексій Ротань. І завдання у глобинців стоять високі. Нагадаю  уболівальникам, що у першому колі чемпіонату у Глобиному перемогла свинська команда з рахунком 2:0.

«Псел-Райз» (Гадяч) – «Фламінго» (Комсомольськ) 1:1
Це невелика сенсація десятого туру, в якому господарі зуміли відібрати очки у переможця першого кола змагань. Все вирішилося наприкінці зустрічі, хоча протягом матчу володіли ініціативою гості. Спочатку на 85 хвилині протистояння забивають комсомольчани, але вже через декілька хвилин сенсаційно зрівнюють рахунок господапі завдяки влучному удару після «рекошета» дебютанту гадяцької команди і ветерану полтавського футболу Андрію Зіпуннікову, який завжди прагне класно стояти на вістрі атак любої команди. Перше коло: 1:5. Юнаки: 2:0.

Программы, игры, симуляторы, эмуляторы игровых автоматов! Мы предлагаем оптимальное решение и профессиональный подход для организации вашего игрового зала.

«Колос» (Дмитрівка) – СК «Полтава» 1:0
Господарі поєдинку протягом всього матчу володіли ініціативою. Могли неодноразово відзначитися голами Павло Ракша і Максим Остапець. Але переможний гол у свій актив записав Ігор Мірко – 1:0 і колосовці, які у чемпіонаті здобули другу перемогу. Зазначу, що неприйнятно на мою думку назначати кременчуцьких рефері на обслуговування матчу за участю команди, яка представляє Кременчуцький район. Гадаю, любителі футболу зі мною погодяться. Перше коло: 2:6.

«Темп» (Градизьк) – «Нове Життя» (Андріївка) 0:1
Безперечно, це був центральний поєдинок не тільки десятого туру змагань, а і всього другого кола чемпіонату. Від нього багато в чому залежала доля нагород. Як зазначив мені президент ФК «Темп» Олександр Лобода, гра була рівною і обидві команди створили не багато голевих моментів, з яких стовідсотково відзначився забитим м’ячем Олександр Донець з Андріїівки. Натомість, досвідчений нападник господарів Сергій Зав’ялов не зумів відзначитися у поєдинку з…чотирьох метрів від воріт. Команда «Нове Життя» після цієї перемоги вийшла в одноосібні лідери чемпіонату. Матч першого кола: 1:1.

МФК «Кремінь-КМФФ» (Кременчук) – «Динамо» (Решетилівка) 0:3
Решетилівське «Динамо» в гостях впевнено переграло господарів з рахунком 3:0. Двічі у матчі голами відзначився досвідчений Анатолій Подробаха і один м’яч забив Ігор Загородній. Перша зустріч: 0:4. Юнаки: 2:1.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода