Новини - 28-01-2010, 12:01 - sasa 225

Наші – серед лідерів

Наші – серед лідерів

З 22 по 24 січня в Дружківці відбувся другий тур чоловічої суперліги з настільного тенісу.

Як відомо в Суперлізі виступають аж дві команди Полтави – СК ПНТУ та СК «Енергія». Після трьох турів «Енергія» посідає друге місце і має в своєму активі 36 очок. Інша команда – ПНТУ наразі четверта і поступається іншій полтавській команді 5 очками. А лідирує в чемпіонаті донецький «Норд», який набрав 42 очка. Загалом же в чоловічій суперлізі виступає 8 команд.

Останні новини - 08-01-2010, 12:01 - sasa 225

Серед лідерів

Наші – серед лідерів

Дві полтавські команди — серед лідерів ДЮФЛ України.

Дитячо-юнацька футбольна ліга України вже давно пішла на відпочинок. Листопадовий карантин не дозволив багатьом командам провести календарні матчі 2009-го року в зазначені дати. Тому на проміжний фініш команди прийшли з різною кількістю зіграних матчів. Пропущені ж поєдинки доведеться зіграти вже на весні. Як виступають в цьому сезоні дитячі команди нашої області?

Почнемо з вищої ліги. У найвищому дивізіоні, нажаль, виступає лише одна команда Полтавщини — кременчуцький “Кремінь”. Виступає не досить вдало: у всіх чотирьох вікових групах (U-14, 15, 16, 17). У першій зоні кременчужани перебувають після першого кола на восьмому місці. Головним чином команди з наддніпрянського міста вестимуть боротьбу на весні за те, щоб залишитися у вищій лізі.

У першій лізі виступають одразу п\’ять команд нашої області. На відміну від вищої ліги тут турнір проводиться лише у двох вікових групах: U-15 та U-17. У перші зоні виступають три полтавські команди: ДЮФШ “Ворскла”, ДЮСШ імені Горпинка та “Молодь”. А в третій зоні грають комсомольський “Гірник-Спорт” та полтавська ДЮФШ “Ворскла-2”. Тут досягнення наших команд такі.

У змаганнях п\’ятнадцятирічних беззаперечний лідер першої зони – ДЮСШ імені Горпинка. Команда усі свої 7 матчів у першій частині чемпіонату виграла із загальною різницею забитих і пропущених м\’ячів 22:7! Слідом за ними йдуть ще одні представники Полтави – “Молодь”, яка відстає від лідера на 5 очок. ДЮФШ “Ворскла” з 11 очками перебуває на 6 місці. Цікаво що серед бомбардирів зони одразу чотири полтавця — Дмитро Кравченко (ДЮФШ “Ворскла”), Станіслав Мандрика та Ігор Нагорний (обидва – “Молодь”) забили по 6 голів, Олександр Рудик (ДЮСШ імені Горпинка) — 5 голів. У третій зоні “Гірник-Спорт” маючи в своєму активі 16 очок наразі четвертий в зоні, а ДЮФШ “Ворскла-2” з чотирма очками на передостанньому, дев\’ятому місці. Серед бомбардирів вирізняється комсомольчанин Олексій Колоколов, на рахунку якого 8 голів.

Серед сімнадцятирічних у першій зоні лідирує ДЮФШ “Ворскла” в активі яких 24 очка. “Молодь” з 14 пунктами наразі третя, а ДЮСШ імені Горпинка на 8-й позиції з 5-а заліковими балами. Серед бомбардирів у лідерах двоє хлопців з школи “Ворскли”. У Антона Яременка — 9 забитих голів, а у його одноклубника Максима Марусича — 7 влучних ударів. Ще один полтавець з команди “Молодь” Олександр Лавриненко має в активі 6 голів. У третій зоні “Гірник-Спорт” посідає п\’ятий рядок у турнірній таблиці з 10-ти очковим багажем. А друга команда ДЮФШ “Ворскла” з 8 очками перебуває на 8-у місці.

Поновлять матчі ДЮФЛ 10-11 квітня.

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ,

сайт уболівальників “Ворскла”

Погода