Полтавщина-Спорт - 23-04-2013, 06:04 - sasa 167

Сергій Бубка відвідав Комсомольськ

Сергій Бубка відвідав Комсомольськ

Нещодавно президент НОК України Сергій Бубка з одноденним візитом завітав на Полтавщину

Він відвідав Комсомольську ЗОШ №6, де привітав юних спортсменів на обласному фіналі спортивно-масового заходу для дітей «Олімпійське лелеченя». До речі, Сергій Бубка там особисто долучився до саджання кленів у сквері спортивної слави. До того ж учні 3-А класу цього закладу підготували олімпійський урок для поважних гостей, на якому продемонстрували свої знання олімпійських перемог наших співвітчизників та олімпіад світу.

 

У рамках візиту Сергій Бубка відвідав місцевий Палац культури та творчості, стадіон «Юність» та провів семінар-нараду НОК України. Варто зазначити, що такий захід вперше провели не в обласному центрі. Пре- зидент НОК України пояснив це не- абиякими спортивними досягненнями цього міста. Зокрема, він відзначив, що у Комсомольську працюють три ДЮСШ та успішно розвивають 12 видів спорту.

«Мене вразили спортивна інфраструктура Комсомольська і прагнення людей цього міста розвивати спорт», – зазначив Сергій Бубка.

У свою чергу голова Полтавської ОДА Олександр Удовіченко відзначив, що розвиток спортивної галузі Комсомольська багато чим завдячує перспективній роботі місцевої видобувної галузі. Особливо схвально керівник Полтавщини відгукнувся про розумний підхід до справи розвитку спорту народного депутата України Костянтина Жеваго. «Його розуміння того, що гроші варто вкладати у розвиток, дає вагомі результати для Полтавщини», – зауважив Олександр Удовіченко.

Костянтин Жеваго у свою чергу додав: «Коли ми вкладаємо у розвиток спорту, то робимо це щиро, насамперед для того, щоб наші діти мали майбутнє».

Погода