Прес-конференції - 21-11-2010, 10:11 - olegda 180

Сергій Ковалець: \”Вийшов реванш\”

Сергій Ковалець: \”Вийшов реванш\”
Сергій Ковалець (головний тренер \”Оболоні\”):

– Вийшов реванш за матч першого кола, який ми програли 1:0. Я вдячний футболістам. Вони зробили подарунок собі, вболівальникам та Сергію Сибірякову, у якого сьогодні о пів на другу ночі народилася донька. Я думаю, що це найкращий подарунок для нього та для його дружини. Дай Бог, щоб у них усе було нормально. А про грі – вона була рівна. Я думаю, що закономірним результатом була, скоріше, нічия. Але Рибка, як і увесь захист, спрацював добре.

– Вплинула на вашу та суперника гру погода? 
– Звичайно. Але не кардинально. Матч проходить в будь-яку погоду. В Англії спеціально поливають газони, щоб поле було швидке. Я думаю ми дуже впевнено вели гру. Хоча в кінці, хвилин за двадцять, футболісти «Оболоні» почали зберігати результат, коли треба було вийти з пасом із захисту, провести пару атак. Але все одно футболісти витримали. Ми грали з командою, яка виграла Кубок України й грає п’ять років стабільним складом. Тому це хороша перемога для нашої команди.

– Кутас відпрацьовує такі удари на тренуваннях?
– Відпрацьовуємо удари. Тим більше нові м’ячі летять просто неймовірно. У Кутаса вийшов хороший удар. У Кучеренка також сьогодні були хороші варіанти для удару. Добре, що так вийшло. Звичайно, у будь-якому голі є якась випадковість. Але це все відпрацьовується на тренуваннях.
Погода