ФК Полтава - 01-10-2010, 10:10 - sasa 168

Сергій Ковальов: \”Полтава\” має всі шанси на підвищення у класі\”

Сергій Ковальов: \”Полтава\” має всі шанси на підвищення у класі\”

Донецький «Шахтар» ще ніколи в своїй історії на футбольних полях не перетинався з ФК «Полтава».

На відміну від команди «гірницької» Академії «Шахтар-3», яка, як і «Полтава», виступає у групі «Б» Другої української ліги. Своєю думкою про суперника «оранжево-чорних» по 1 / 8 фіналу Кубка України поділився колишній півзахисник нашої команди, а нині тренер «Шахтаря-3» Сергій Ковальов.

– Зараз ФК «Полтава» – лідер Другої ліги, випереджаюче донецький «Олімпік». Нещодавно ми зустрічалися в гостях з цією командою і зіграли 2:2, хоча, звичайно, суперник на своєму полі володів перевагою.

Можу сказати, що, як для другої ліги, так це достатньо кваліфікована й досвідчена команда, яка має непогані шанси на підвищення у класі. Наскільки я знаю, «Полтавою» керує досить самобутній президент, відвідує всі матчі своєї команди і, напевно, дуже за неї переживає. Що стосується гри «Полтави», то я вважаю, що одна з проблемних ліній цієї команди – оборона. У принципі, гравці захисту в них досвідчені, проте їм не вистачає швидкості. Тому впоратися зі швидкісними атаками «Шахтаря» суперникові буде дуже важко.

Звичайно, наша команда зобов\’язана проходити «Полтаву», незважаючи на всю повагу до супротивника. Незалежно від того, в якій Лізі виступає конкурент, «гірники» повинні з усією серйозністю налаштуватися на гру і бути максимально сконцентрованими від першої до останньої хвилини. Крім того, подібний матч – прекрасна можливість проявити себе молодим хлопцям, які, на мою думку, заслуговують на місця в основному складі «Шахтаря».

Погода