Останні новини - 28-10-2010, 08:10 - sasa 161

Сергій Кузнецов: \”Впіймали легкий кураж\”

Сергій Кузнецов: \”Впіймали легкий кураж\”

Центрфорвард «Карпат», колишній гравець \”Ворскли\” Сергій Кузнецов, автор двох голів у ворота свого колишнього клубу, по завершенні кубкового матчу поділився з журналістами своїми враженнями від гри.

– Радий, що зуміли обіграти «Ворсклу» і пройти у чвертьфінал Кубку України, – говорить Сергій, щойно залишивши футбольне поле стадіону «Україна». – Зрозуміло, приємно, що ми не просто сьогодні виграли, а показали при цьому доволі хорошу та змістовну гру і тим самим потішили наших вболівальників. Але святкувати перемогу у нас немає часу. Адже вже в суботу ми граємо черговий поєдинок у Прем’єр-лізі. А суперником нашим буде знову «Ворскла», тільки тепер ми гратимемо з ними у Полтаві. Так що потрібно дуже серйозно віднестися до цього матчу, бо нам вкрай необхідно вигравати.

– «Ворскла» напевно захоче взяти у вас реванш?
– Звісно, що так. Адже це дуже серйозний і сильний суперник. Я тому й кажу, що рахунок 3:0 нікого не повинен вводити в оману. Це абсолютно нічого не значить. Суботній поєдинок розпочнеться за рахунку 0:0. Тому нам знову буде необхідно доводити своє право на перемогу. Але ми готові до серйозної боротьби.

– Ти забив два голи…
– Звичайно, мені приємно, що зумів бути сьогодні корисним команді і забив два голи. Тим більше, що я вже давненько не забивав. Але мої голи – це перш за все заслуга партнерів по команді. Наприклад, ви самі бачили, як здорово хлопці мене вивели сам на сам з воротарем і мені лише залишалося завершити їхні зусилля. Зрозуміло, я радий, що не змарнував такий гарний момент.

– Рахунок сьогодні 3:0, але всі голи «Карпати» забили по перерві. Натомість у першому таймі бодай раз забити так і не вдалося.
– Вважаю, що ми і в перші 45 хвилин грали доволі добре – володіли ініціативою, багато атакували, мали й хороші моменти. Зокрема, і я мав гарний момент, коли пробивав головою. У тій ситуації воротар вже не міг нічого зробити, але м’яч пройшов поряд із стійкою. Можливо, нам десь забракло везіння, а десь, напевне, й майстерності.

– А що сталося у другому таймі – чому почали забивати?
– Дуже важливо було забити перший гол. Ми з самого початку другого тайму одразу пішли вперед. За такого бажання ми просто не могли не забити. А коли таки забили, то впіймали легкий кураж.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Погода