Волейбол - 23-01-2012, 06:01 - sasa 151

Сергій Соснін: \”Вирішили влаштувати свято уболівальникам\”

Сергій Соснін: \”Вирішили влаштувати свято уболівальникам\”

Волейболісти лубенського «Фаворита» здобули дві важливі перемоги над черкаською командую і закріпилися на другому місці в турнірній таблиці Суперліги. Наставник «Фаварита» Сергій Соснін так прокоментував дві перемоги над \”Імпексагро Спорт Черкаси\” офіційному сайту клубу:

 

– Могли б зіграти дещо краще, але після Чернівців ми серйозно втомилися, підсіли. Може, фізично не вистачає витривалості. Знову ж таки, на додаток, свої ж власні помилки, розслабленість наприкінці партії. Могли закінчити другу гру на 3:0, але вирішили влаштувати свято уболівальникам і зіграти ще одну партію. Результатом задоволений, інколи були відмінні моменти і довгі розіграші, колосальна самовіддача. Питань у мене до гравців особливих немає.

 

– Здається, гра стала кращою з виходом на поле Сергія Пономаренка, як ви вважаєте?

– Так, Сергій молодець, вийшов і зіграв на рівні. Справа в тому, що не можуть шість чоловік грати весь чемпіонат. Довга лавка – запорука успіху. Підсів у тебе гравець, а випустити нікого – все… В \”Локомотиві\” он всі дванадцять гравців можуть виходити й грати, і суттєвої відмінності немає, перший чи другий склад на майданчику.

 

– В обох матчах була помітна хороша гра команди на блоці. Це те, на чому ви робите акцент на тренуваннях?

– Настанова на гру була подавати агресивну подачу, при цьому суперник позбавляється хорошого прийому. Значить, не буде першого темпу, й організована гра на краях сітки на блоці. На тренуваннях ми працюємо над кожним елементом, а щодо блоків просто розібрали гру суперника. Вивчили хто куди б\’є, звідки атакує.

 

– Ви чудово знаєте свого суперника, як він зіграв?

– Я вважаю, за своїми можливостями, бо в Черкасах молодий колектив, хлопці багато помиляються. Якщо в них непоганий напад, то чимало помилок на прийомі. Показова була кінцівка третьої партії, бо вийшов досвідчений гравець на подачу. Він шість подач зробив в одного й того ж гравця й на цьому закінчив. Я думаю, що в них є й кращі ігри.

Погода