Останні новини - 04-01-2013, 05:01 - sasa 169

Сергій Свистун: \”Куценко уже на контракті з \”Ворсклою\”

Сергій Свистун: \”Куценко уже на контракті з \”Ворсклою\”

У перший робочий день нового року наставник ворсклян Сергій Свистун поспілкувався з представинками ЗМІ

 

– З яким настроєм команда вийшла з відпустки? Які найближчі плани?
– Команда налаштована добре. Це було видно по медкомісії. Тільки дехто трохи із зайвою вагою, але до певного періоду приведуть себе в порядок. Налаштовані всі по-бойовому: і ті люди, які з оренд повернулися, і новачки. Комплектація команди не закінчується. Якщо ми побачимо, що люди «не тягнуть», ми будемо робити ще придбання.

– Куценко і Сілюк на перегляді або є домовленості?
– Сілюк на перегляді, а Куценко уже на контракті.

– Хто з новачків приєднається до команди на зборах?
– Є ще один балканський легіонер – атакуючий півзахисник Александар Петровіч.

– Курилов відновився від травми?
– У нього була серйозна травма. Тиждень працюватиме за індивідуальною програмою, а потім починає працювати в загальній групі. Будемо сподіватися, що обійдеться без рецидиву.

– Прокоментуйте уход Безуса і Селіна. Ким і як плануєте їх замінити?
– Вони були основними гравцями, але футбол на місці не стоїть. Якщо людей запрошують топ-команди, як не дати хлопцям спробувати свої сили. Вийде – ми будемо раді за них. Не вийде – я їм сказав, що буду радий бачити їх у «Ворсклі» знову. Ми не повинні були їм заважати спробувати себе на більш високому рівні. Уболівальники запитають: «А як же наша команда?» Тренерський штаб зробить все можливе, щоб знайти гідну заміну. Безус і Селін не приходили в «Ворсклу» відомими футболістами, вони виросли тут. Чому ж нашої молоді: Баранник, Курелеху, Скляр не дати шансу. У них потенціал не менше. Ми будемо ставити найвищі цілі, грати тільки на перемогу.

Прес-служба ФК \”Ворскла\”

Погода