Інтерв'ю гравців, тренерів - 28-06-2013, 11:06 - sasa 177

Сергій Свистун: У Ворсклі у мене були огріхи, в результаті чого я покинув свій пост

Сергій Свистун: У Ворсклі у мене були огріхи, в результаті чого я покинув свій пост

Новий головний тренер кременчуцького Кременя Сергій Свистун дав своє перше інтерв\’ю мрес-службі МФК Кремінь після призначення на посаду

– Сергій Володимирович, була інформація, що повернення до Кременя було вашою особистою ініціативою, чи так це?
– Таке трактування не зовсім правильне. Коли я залишав Ворсклу, то у нас відбулася розмова з Олегом Мейдановича Бабаєвим, в якому він мені сказав, що Юрій Чумак вже не буде в новому сезоні керувати Кременем і запитав, чи не хочу я очолити кременчуцьку команду? Я дав згоду, але повторюся, ця розмова була вже після того, як керівництво Кременя вирішило змінити головного тренера.

– За 5 років відсутності, на Ваш погляд, щось змінилося в клубі?
– По-перше, побудували новий стадіон, є, де працювати. По-друге, значно покращилися побутові умови гравців і умови проведення тренувального процесу, це великий плюс. Але є і моменти, які хотілося б поліпшити, але я впевнений, що це лише питання часу.

– Питання з Вашим помічником вже вирішене?
– Так. Мені буде допомагати Сергій Володимирович Ященко. Багато хто напевно його знають і як футболіста, і як тренера. З 1 липня він приступить до своїх обов\’язків.

– У зв\’язку зі зміненим форматом 2 ліги конкуренція за підвищення в класі істотно зросте – посилення в які лінії Кременя ви плануєте в першу чергу?
– Про це поки рано говорити. Я ще повинен як слід познайомитися з командою. У нас заплановано три контрольні матчі, в ході яких я оціню рівень гравців, і тоді буду робити якісь висновки. Але можу сказати відразу, що великих змін не буде. Але точкові придбання обов\’язково будуть.

– Чи будуть залучатися футболісти з першої, другої ліг, чи будете обходитися дублем Ворскли? Чим Ви готові пожертвувати особисто, що б вирішити завдання виходу до першої ліги, разі провалу покинете ви пост?
– Багато хто бачив, що в Полтаві у мене були огріхи, в результаті чого я покинув свій пост. Зараз у нас є завдання і ми будемо її вирішувати, це все, що я зараз можу сказати.

Погода