- 15-10-2013, 06:10 - sasa 200

Сергій Свистун зробив зайву заміну?

Сергій Свистун зробив зайву заміну?

Перемога кременчужан у вчорашньому обласному дербі може бути затьмарена прикрою помилкою.

Вчора в 17- му турі другої ліги Кремінь порадував своїх уболівальників яскравою, довгоочікуваною перемогою. У сусідньому Комсомольську команда Сергія Свистуна обіграла Гірник- Спорт – 2:0.

Але вивчення оприлюдненого протоколу матчу змусило задуматися. За попередніми даними, які опублікував офіційний сайт Кременя, у складі кременчужан на заміну вийшли Апришко (на 70-й хвилині замінив Степанчука), Івлєв (на 77-й – Бацулу), Тининик (на 78-й – Стебловського), Крижанівський (на 81-й – Волошина), Кунєв (на 83-й – Гаді) і Ключик (на 90-й – Вовкодава). Це – шість гравців. Але , згідно з регламентом ПФЛ сезону 2013/2014, у другій лізі дозволяється проведення не більше п\’яти замін однією командою: – зауважив сайт Football.ua. Про це прямо говориться в статті 30 , пункті 15 .

Можливо, попередні дані  неточні, і в офіційному протоколі, який днями оприлюднять ПФЛ і ФФУ, помилка буде виправлена. Якщо ні – клубу з Кременчука загрожують санкції. Прямо про те, які вони будуть, в регламенті не говориться, але аналогічні порушення зазвичай караються технічними поразками.

Погода