Прес-конференції - 03-09-2012, 12:09 - sasa 174

Сергій Свистун: \”Зуміли дотиснути \”Дніпро\”

Сергій Свистун: \”Зуміли дотиснути \”Дніпро\”

В.о. головного тренера Ворскли Сергій Свистун розповів, як його команді вдалося вирвати нічию в грі з Дніпром, а також чому участь в матчі не брав Олексій Курилов.

– Прохання було перед грою до хлопців таке: вийти і грати з такою самовіддачею, яка була в матчі з Києвом і в Луганську. Хоча ми й очікували, що після двох минулих ігор буде емоційний надлом. Якщо говорити по-чесному, то ми сьогодні набули очко. Вдячний хлопцям, вони зуміли зібратися в кінці і грали до останньої хвилини. Спасибі їм за це.

– Що було з командою в першому таймі?
– Гадаю, я відповів вище. Справа в психології. Дві такі гри, які ми провели через «не можу», відібрали у нас багато емоцій, нервів, енергії. Ми намагалися підвести, але… Будемо розбиратися.

– Продовжуючи питання колеги: а що ж такого сталося в перерві, що команда заграла по-іншому? Про що ви говорили з командою?
– Ви знаєте, хлопцям багато говорити не треба. Я попросив і звернув увагу на те, що класом футболісти Дніпра вище, і єдине, чим ми могли їх взяти – це бажанням, самовіддачею. І ще раз їм спасибі за те, що прислухалися і з останніх сил зуміли дотиснути Дніпро і зрівняти рахунок.

– Чим викликана відсутність Курилова?
– Курилов отримав травму. Боюся, що дуже серйозну, на тренуванні. Травма коліна. Він же як таких і зборів не пройшов. Зараз почав працювати на повну, за всіма параметрами він молодець, самовіддачу демонстрував. Але м\’язи не зовсім готові. Напевно, перевантажився… Різко розвернувся на футбольному полі, схопився за коліно. У понеділок поїдемо робити УЗД, лікарі будуть займатися.

Євген Бриж,

Football.ua

Погода