Міні-футбол - 19-02-2010, 01:02 - sasa 200

“Севілья” виходить в фінал

“Севілья” виходить в фінал

Гострі атаки, жовті картки, красиві голи, шалена підтримка уболівальників… У обласному центрі тривають баталії відкритого зимового чемпіонату Полтавського заводу медичного скла з міні-футболу. Відбулися півфінальні поєдинки у другій лізі.

Згідно із регламентом чемпіонату, в першому “побаченні” зійшлися команди “Чайка” та “Севілья”. До речі, в останньому турі “Чайка” буквально із хокейним рахунком познущалася над полтавськими „іспанцями” – 7:2. Тож одні прагнули довести, що перемога закономірна. Інші хотіли  реваншу. І це вдалося “севільцям”.

На десятій хвилині зустрічі арбітр зафіксував перше взяття воріт. „Севілья” повела в рахунку. Та згодом «крилаті» відігралися. Але це був останній гол „чайок”. Надалі голкіпер “севільців” Роман Бакулін захищав ворота мов лев. А от його партнери вкотили ще два голи. „Чайку” навіть не врятував граючий голкіпер. Отже, 3:1. У фіналі другої ліги гратиме “Севілья”.

За право бути другим фіналістом боролися команди “Стріт” та “Алегро”. Суперники штурмували ворота одне одного, застосовуючи награні ходи і комбінації. Але фінальний свисток зафіксував у безкомпромісній зустрічі   нічию 5:5. Відтак пенальті. Влучніше пробили хлопці з “Аллегро”. Підсумок 7:6. Для шанувальників «Алегро» це несподіваний результат, адже до півфіналу вони потрапили з 4 місця. Тож у фіналі гратимуть “Севілья” – “Аллегро”. А у матчі за третє місце зустрінуться невдахи півфіналів – “Чайка” та “Стріт”. Матчі відбудуться 21 лютого. Початок о 10 та 11 годині.

ТРК «Лтава»

Погода