Матчі - 15-05-2016, 10:05 - Націоналіст 157

Сезон закінчується поразкою

Сезон закінчується поразкою

Полтавська «Ворскла» не змогла завершити сезон 2015/16 перемогою. У Полтаві підопічні Василя Сачка з мінімальним рахунком поступилися «Олександрії».

 

Матч майбутніх учасників єврокубків від України вийшов скупим на гольові моменти. Першу небезпеку створили саме гості. Екс-ворсклянин Дедечко перевірив пильність Непогодова ударом зі штрафного метрів з тридцяти. Воротар «Ворскли» відбив м’яча з-під поперечки. Як виявилося згодом, це була лише пристрілка.

 

Полтавці відповіли через дві хвилини, коли Хльобас з правого флангу навісив у штрафний майданчик на Шиндера, але акцентовано пробити головою через спротив з боку захисника

Антон не зміг. Мали також напівмоменти Бартулович і Коломоєць, але до взяття воріт у  них було надто далеко.

 

Свій гол олексадрійці провели на 39-й хвилині. М’яч метався перед штрафним майданчиком «Ворскли» поки Дедечко, не довго думаючи, пробив по воротах. Рикошет від Дитятьєва не залишив Непогодову жодного шансу – 0:1.

 

Здавалося, що в перерві Василь Сачко зможе знайти потрібні слова і ми побачимо зовсім іншу команду. Але малюнок гри кардинально не змінився: гості грали компактно, вигравали більше боротьби й підбирань. Та і про атаку при нагоді не забували. На 57-й хвилині Полярусу вдався хороший удар з-за меж штрафного майданчика, але високу майстерність продемонстрував Непогодов.

 

Лише одного разу «Ворскла» змогла розхитати оборону гостей завдяки швидкій контратаці. Але перспективний пас Шиндера загубив Ребенок, який кількома хвилинами раніше вийшов на заміну. Павло довго думав, що робити з м’ячем і в результаті момент для хорошого удару було втрачено. М’яч став легкою здобиччю воротаря.

 

Уже на останній доданій хвилині Даллку, який проводив свій останній матч за «Ворсклу», міг стати автором результативної передачі. Але Шиндер, пробиваючи головою, в ворота не влучив.

 

У підсумку Володимир Шаран і його команда везе з Полтави мінімальну перемогу.  

 

Олександр Полтавець

Погода