Стрічка новин - 29-09-2015, 03:09 - sasa 134

Шахтар – ПСЖ: де зручніше дивитися

Шахтар – ПСЖ: де зручніше дивитися

У середу, 30 вересня, о 21:30 телеканали \”Україна\” і \”Футбол 2\” покажуть поєдинок Ліги чемпіонів УЄФА, в якому українці спробують обіграти французького суперника.

У попередньому матчі \”гірники\” програли в Іспанії зірковому \”Реалу\”, і тепер у команди Мірчі Луческу є шанс реабілітуватися перед уболівальниками в домашньому матчі з \”Парі-Сен Жермен\”. \”Шахтар\” прийме чемпіона Франції на \”Арені Львів\” у середу, о 21:30. Пряма трансляція зустрічі – на телеканалах \”Україна\” і \”Футбол 2\”, коментатор протистояння – Андрій Малиновський.

30 вересня глядачі телеканалів \”Футбол 1\”/\”Футбол 2\” зможуть побачити й інші поєдинки другого туру Ліги чемпіонів УЄФА. О 18:35 телеканал \”Футбол 1\” покаже матч \”Астани\” і \”Галатасараю\” (коментатор – Микола Кравчук). О 21:30 на каналі \”Футбол 1\” відбудеться пряма трансляція матчу за участю команди Євгена Коноплянки – \”Севільї\”, і клубу-фіналіста Ліги чемпіонів минулого сезону – \”Ювентусу\” (коментатор – Андрій Столярчук). Зустріч \”Мальме\” і \”Реалу\” о 00:45 покаже телеканал \”Футбол 2\” (коментатор – Роман Тимощук).

Також о 20:15 на телеканалі \”Футбол 2\” стартує програма \”Ніч Ліги чемпіонів\”, в якій ведучий проекту Іван Гресько та експерти Андрій Воробей і Сергій Морозов у студії на \”Арені Львів\” підготують глядачів до протистояння \”Шахтаря\” і \”ПСЖ\”, а після закінчення матчу розберуть визначальні моменти зустрічі. Крім того, гостями студії стануть головні дійові особи поєдинку, які дадуть відповіді на запитання ведучого та експертів по гарячих слідах і візьмуть участь у дискусії.

Всі події чергового туру Ліги чемпіонів УЄФА доступні також за допомогою сервісу OLL.TV, який дозволяє дивитися кілька трансляцій одночасно, а також надає максимум статистичної інформації: турнірні таблиці, скорингові дані та багато іншого.

Погода