Стрічка новин - 25-11-2015, 12:11 - sasa 205

Шахтар – Реал: де найзручніше подивитися

Шахтар – Реал: де найзручніше подивитися

У середу, 25 листопада, о 21:30 на телеканалах \”Україна\” і \”Футбол 2\” відбудеться пряма трансляція матчу Ліги чемпіонів за участю українського та іспанського грандів.

Щоб поборотися за вихід до 1/8 фіналу найпрестижнішого європейського клубного турніру, \”Шахтарю\” потрібно обов\’язково перемагати в останніх двох іграх Ліги чемпіонів – з \”Реалом\” і \”ПСЖ\”. У найближчій зустрічі з іспанською командою у \”гірників\”, крім турнірної мотивації, є також бажання взяти реванш за прикру поразку в Мадриді, яка відбулася ще в першому турі. Чи вийде у команди Мірчі Луческу взяти такі важливі три очки і помститися \”вершковим\” – побачимо в середу, 25 листопада. Пряма трансляція гри \”Шахтар\” – \”Реал\” –  на телеканалах \”Україна\” і \”Футбол 2\”, коментувати протистояння з місця подій на \”Арені Львів\” буде Андрій Малиновський.

Також глядачі зможуть подивитися поєдинок на великому екрані в мережі кінотеатрів \”MULTIPLEX\” в 11 містах України: Києві, Житомирі, Запоріжжі, Дніпропетровську, Кривому Розі, Маріуполі, Миколаєві, Рівному, Херсоні, Хмельницькому та Чернігові.

25 листопада телеканали \”Футбол 1\”/\”Футбол 2\” покажуть й інші матчі середи. Пряма трансляція протистояння \”Астана\” – \”Бенфіка\” відбудеться о 16:45 на телеканалі \”Футбол 1\” (коментатор – Андрій Столярчук), прем\’єрний показ зустрічі \”Боруссія\” Менхенгладбах – \”Севілья\” – о 23:40 на каналі \”Футбол 1\” (коментатор – Микола Кравчук). Також на телеканалі \”Футбол 2\” о 00:40 можна буде подивитися поєдинок \”Ювентус\” – \”Ман Сіті\” (коментатор – Олександр Михайлюк).

О 20:15 на телеканалі \”Футбол 2\” стартує програма \”Ніч Ліги чемпіонів\”. Ведучий проекту Іван Гресько та експерти Олександр Сопко і Андрій Воробей з місця подій на \”Арені Львів\” будуть готувати глядачів до протистояння \”Шахтар\” – \”Реал\”. Також після закінчення зустрічі експерти розберуть гру в компанії героїв поєдинку.

Крім того, стежити за всіма паралельними матчами можна буде завдяки програмі \”Ліга чемпіонів. ONLINE\”, в якій ведучий Максим Гіленко та експерти Артур Валерко і Андрій Столярчук аналізуватимуть визначальні моменти поєдинків у прямому ефірі.

Також всі події чергового туру Ліги чемпіонів УЄФА доступні за допомогою сервісу OLL.TV, який дозволяє дивитися кілька трансляцій одночасно, а також надає максимум статистичної інформації: турнірні таблиці, скорингові дані та багато іншого.

Погода