Стрічка новин - 15-02-2016, 07:02 - sasa 179

Шахтар – Шальке: де комфортно подивитися?

Шахтар – Шальке: де комфортно подивитися?

На поля континенту повертаються поєдинки Ліги Європи УЄФА. Центральним матчем 1/16 турніру для українських уболівальників стане битва \”Шахтаря\” і \”Шальке\”, яку в прямому ефірі в четвер, 18 лютого, покажуть канали \”Україна\” і \”Футбол 1\”.

\”Шахтар\” знову націлюється на перемогу в Лізі Європи. Першим суперником на шляху до фіналу турніру для українців стане \”Шальке\”. Чи зможуть підопічні Мірчі Луческу обіграти німців у домашньому поєдинку, побачимо вже в четвер, 18 лютого, о 21:30. Пряма трансляція зустрічі – на каналах \”Україна\” та \”Футбол 1\” (коментатор – Андрій Малиновський).

На каналах \”Футбол 1\”/\”Футбол 2\” Ліга Європи стартує у вівторок, 16 лютого, матчем \”Фенербахче\” – \”Локомотив\”, який в прямому ефірі о 18:45 покаже канал 
\”Футбол 2\” (коментатор – Роман Тимощук). Також 18 лютого телеканали покажуть й інші матчі 1/16 фіналу:

• о 19:45 на каналі \”Футбол 2\” – \”Севілья\” – \”Мольде\” (коментатор – Кирило Круторогов);

• о 21:55 на каналі \”Футбол 1\” – \”Шахтар\” – \”Шальке\” (коментатор – Андрій Малиновський);

• о 21:55 на каналі \”Футбол 2\” – \”Аугсбург\” – \”Ліверпуль\” (коментатор – Андрій Столярчук);

• опівночі на каналі \”Футбол 2\” – \”Боруссія\” Дортмунд – \”Порту\” (коментатор – Віктор Вацко).

У четвер, 18 лютого, о 21:00 на каналі \”Футбол 1\” стартує програма \”Шлях до Базеля\”, в якій ведучий Іван Гресько в компанії футбольних експертів Андрія Воробея та Олександра Сопка з місця подій на \”Арені Львів\” підготують глядачів до протистояння \”Шахтар\” – \”Шальке\”. Крім того, після фінального свистка експерти детально розберуть ігрові моменти поєдинку і тактичні рішення тренерів. Також в ефірі програми – перші післяматчеві коментарі гравців.

Стежити за всіма паралельним поєдинками можна буде завдяки проекту \”Ліга Європи. ONLINE\”: ведучий Максим Гіленко в компанії експертів Артура Валерка і Олександра Михайлюка аналізуватимуть ключові моменти протистоянь в прямому ефірі.

Також всі події чергового туру Ліги Європи УЄФА доступні за допомогою сервісу OLL.TV, який дозволяє дивитися кілька трансляцій одночасно, а також надає максимум статистичної інформації: турнірні таблиці, скорингові дані і багато іншого.

Крім того, подивитися поєдинок \”Шахтар\” – \”Шальке\” можна на великому екрані в компанії друзів в мережі кінотеатрів \”MULTIPLEX\” в 9 містах України: Дніпропетровську, Житомирі, Запоріжжі, Києві, Кривому Розі, Маріуполі, Миколаєві, Рівному та Чернігові.

Погода