Останні новини - 01-03-2011, 01:03 - sasa 339

Шандор – арбітр матчу \”Ворскла\” – \”Металіст\”

Шандор – арбітр матчу \”Ворскла\” – \”Металіст\”

Перший матч 2011 року в Полтаві доручено обслуговувати бригаді арбітрів на чолі з арбітром у полі Андрієм Шандором зі Львова

Давно не судив матчі “Ворскли” цей рефері. В останнє Шандор обслуговував матч за участі нашої команди 12 грудня 2009 року. Тоді полтавці приймали ужгородське “Закарпаття” і перемогли впевнено 2:0. Особливих нарікань ні з боку фахівців, ні з боку уболівальників, ні з боку Миколи Павлова робота львівського рефері не викликала. Хоча того року скандалом трохи “попахувало”. А все через матч у Сімферополі в якому “Таврія” перемогла з мінімальним рахунком ворсклян завдяки сумнівному пенальті, призначеному Шандором. Своє обурення діями арбітра висловив наставник “Ворскли”, за що був вилучений з тренерської лави. Згодом Павлов дав кілька інтерв\’ю, в яких звинуватив рефері в непрофесійності. У відповідь Шандор теж не довго думав із словами. Зрештою вся ця словесна війна закінчилась внічию. Все згодом забулося…

І ось Шандор знову судитиме матч за участі “Ворскли”. Загалом же Шандор 15 разів судив ворсклян. І треба сказати, що біло-зелені лише 5 разів перемагали.

Допомагати Шандору будуть арбітри на лінії Олексій Андрєєв (Донецьк) та Сергій Цимбал (Київ). Резервний арбітр, він же головний на матчі молодіжних команд ― Юрій Можаровський (Львів). Інспектор ФФУ ― Ігор Хіблін (Хмельницький).

Нагадаємо, що матч “Ворскла” – “Металіст” відбудеться 5 березня у Полтаві на стадіоні “Ворскла”. Початок о 17 годині. Пряма трансляція на каналі “Футбол”.

Погода