- 01-08-2013, 10:08 - sasa 120

Шишацький Кубок: чотири претенденти на перемогу

Шишацький Кубок: чотири претенденти на перемогу

У чотирьох населених пунктах Полтавщини відбулися поєдинки 1/4 фіналу обласного турніру «Шишацький Кубок», в яких не обійшлося без сенсацій. До речі, ці футбольні зустрічі сенсаціями і не назвеш, адже це – цьогорічний «Шишацький Кубок»! Та про все, як кажуть, «по порядку».

«Хлібороб-ліс» (Шахворостівка) – «Нове Життя» (Андріївка) – 0:1
Цей матч викликав величезний інтерес у місцевих уболівальників. На місцевому стадіоні зібралося більше двохсот глядачів, що є рекордом для села. Як повідомив головний арбітр зустрічі Андрій Павлюченко (Лубни), гра, напрочуд, була рівною. І в деяких моментах, навіть, господарі переважали своїх суперників, створивши вихід «сам на сам» тричі. А на останній хвилині поєдинку господарі могли зрівняти рахунок. Але м’яч пролетів вище воріт. Єдиний і переможний гол знані гості провели на 75 хвилині зустрічі – відзначився досвідчений Олег Гориславець.

«Локомотив» (Гребінка) – ФК «Велика Багачка» – 1:6
У цьому матчі, як і очікувалось, повна перевага була за досвідченими гостями. Вони і втілили її у забиті м’ячі. Два голи провів Петро Ротань і по одному разу результативно відзначилися Олексій Ротань, Денис Соболєв, Андрій Зіпунніков і Дмітрій Папірний. Гол-престижу провів Андрій Дюжов. Як повідомив наставник гребінківчан Сергій Симоненко, важко грати проти досвідчених опонентів. Які були з «футбольною освітою» вище «на дві голови» від моїх підопічних, для яких це протистояння піде на користь.

Города и курорты страны. Отдых в Украине. Организация и проведения корпоративов, праздников, тренингов и тимбилдингов!

ФК «Жоржівка» – «Темп» (Градизьк) – 2:1
У запеклому протистоянні перемогла команда, що представляє Шишацький район, в якій «головну скрипку» зіграв гравець господарів Олег Нечипоренко, уродженець Сумської області, що не був задіяний у першому колі обласного чемпіонату Полтавщини…

ФК «Шишаки» – «Олімпія» (Савині) – 4:2
І знову продовжується дія «свого поля», адже у черговий раз шишацька команда вдома приймає суперника і жодного разу не втрачала очків. Так сталося і цього разу. Приймаючи вищолігову «Олімпію» з Савинець Миргородського району, підопічні тренера Анатолія Шарлая зуміли дати достойний супротив супернику і його перемогти з рахунком 4:2. У переможців двічі голами відзначився лубенець Дмитро Нечипоренко і по одному м’ячу забивали Ярослав Борідко і Максим Харітенко.

Отже, у півфіналах «Шишацького Кубка» зустрічаються такі пари команд: ФК «Шишаки» – ФК «Велика» Багачка» і ФК «Жоржівка» – «Нове Життя» (Андріївка).

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода