Аматори - 30-07-2013, 12:07 - sasa 182

Шишацький Кубок: хто вийде до півфіналу?

Шишацький Кубок: хто вийде до півфіналу?

Завтра 31 липня у чотирьох населених пунктах Полтавщини будуть зіграні чвертьфінальні поєдинки обласного турніру «Шишацький Кубок», який цього року викликав великий ажіотаж.

Кожний з 48 поєдинків викликав інтерес і задоволення як серед любителів футболу області, так і серед гравців та фахівців «гри мільйонів». І, справді, до чвертьфіналу потрапили і гранди обласного футболу, і першолігові команди, і команди, які були створені, щоб гідно виступити у шишацьких змаганнях. Спробуємо спрогнозувати завтрашні чвертьфінали.

 

«Жоржівка» (Жоржівка) – «Темп» (Градизьк)
Зустріч у Жоржівці буде запеклою і напруженою. Господарів, як команду з Шишаччини, гадаю, будуть «тянути за вуха» до півфіналу. Адже у змаганнях таки була несправедливість. У матчі другого туру групи № 6 жоржівчани перемогли у Гадячі місцевий «Псел-Райз», але господарі подали протест до оргкомітету змагань щодо гравця у складі «Жоржівки» з Конотопу Сумської області, який не був задіяний у цьогорічному чемпіонаті Полтавської області. Тобто, був грубо порушений регламент змагань. Як повідомив начальник гадяцької команди Анатолій Близнюк, відповіді від «оргкомітетівців» до цього часу їм не надійшла і рахунок чомусь залишився без змін. Виходить, що наступного року на турнірі будуть грати «хто завгодно»?! Щодо результату, то, гадаю, градизька команда переможе, адже справедливість повинна бути…

ФК «Шишаки» – «Олімпія» (Савинці)
Цей поєдинок обіцяє бути цікавим і непередбачуваним. І, хоча склад підопічних Володимира Гришка сильніший від господарів, шишаччани в рідних стінах ще цього року нікому не програвали…

«Хлібороб-ліс (Шахворостівка) – «Нове Життя» (Андріївка)
Нарешті, у Шахворостівці, що на Миргородщині, численні глядачі стануть свідками футболу у виконанні майстрів цієї цікавої гри. Адже на місцеве футбольне свято з’їздиться усі уболівальники району. У поєдинку фаворитом буде «Нове Життя», яке і переможе з не малим рахунком.

«Локомотив» (Гребінка) – ФК «Велика Багачка»
І, нарешті, про цікавий і безкомпромісний гребінківський матч. Його чекають не тільки місцеві уболівальники, а і любителі футболу найближчих районів-сусідів. Прогнозувати результат матчу важкувато. Тут зустрінуться «сила і клас» проти «відданості команді і честь міста». Всі присутні отримають задоволення від футбольного свята у Гребінці.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода