- 23-09-2013, 08:09 - sasa 245

Шишаки вперше втратили очки вдома

Шишаки вперше втратили очки вдома

ФК «Шишаки» – ФК «Лубни» 2:2 (1:1).
Чемпіонат області. Перша ліга. Група «А». XIII тур. Шишаки. Стадіон «Шишаки-Прогрес». 22 вересня. 116 глядачів. +22С.
Судді: Д. Мерсіянов, С. Новік (обидва – Полтава), О. Малько (Артемівка).
Делегат-інспектор: І. Покидько (Полтава).
«Шишаки»: Гирка, Глушко (Шило, 83), Дрофич, Гришко, Бражник (Попадич, 76), Харітенко (Соболєв, 46), Микийчук, Тимченко, Максимов, Перетятько (Скобій, 46), Швидкий (Каюн, 88). Тренер: А. Шарлай.
«Лубни»: Рябуха, Козлов, Печарський, Марченко (Ебенгу, 63), Романенко, Ламіне, Петришин, Мандрика, Глов’як (Личман, 46), Бараннік, Стригунов (Бойко, 81). Тренер: А Гришанович.
Голи: Швидкий (29) – Петришин (60, з пенальті), Личман (76, у свої ворота), Ламіне (90+3).

Лубенська команда зустрічалась у Шишаках, де гості у цьому сезоні в різних змаганнях не набрали жодного очка. Це стосується турніру «Шишацький Кубок», розіграш Кубку Полтавщини і чемпіонат області.

Із перших хвилин поєдинку, в якому зустрілися явний лідер змагань і третя команда групи, лубенська команда протягом 15-20 хвилин не давала «сповна дихнути» господарям, які не спромоглися за цей час перейти на «чужу» половину футбольного поля. Склалося враження, що це не лідер першолігових перегонів, а аутсайдер змагань. Зазначу, що без помилок провів поєдинок молодий головний рефері Дмитро Мерсіянов.

Гості домінували у матчі, але спромоглися завершити його внічию вже на третій доданій хвилині поєдинку – після третього поспіль подачі кутового удару. Його влучно завершив сенегалець у складі лубенців Сол Ламіне. У підсумку бойова нічия – 2:2. Юнаки: 4:3.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода