- 28-08-2015, 04:08 - sasa 137

Шостий тур Ліга Парі-Матч: де дивитися?

Шостий тур Ліга Парі-Матч: де дивитися?

Із 28 по 30 серпня телеканали \”Футбол 1\”/\”Футбол 2\” покажуть ігри чергового туру вищого дивізіону чемпіонату України.

Цього тижня глядачів телеканалів \”Футбол 1\”/\”Футбол 2\” очікує безліч захоплюючих матчів української Прем\’єр-ліги. Відкривати тур буде поєдинок запорізького \”Металургу\” і \”Шахтаря\”: \”гірники\” спробують реабілітуватися перед уболівальниками за поразку в грі з \”Дніпром\”. Центральною зустріччю суботи стане протистояння \”Металіста\” і \”Ворскли\”, які традиційно борються за місця в єврокубках. У неділю ж відбудеться поєдинок лідерів чемпіонату – \”Зорі\” і \”Динамо\”, який обіцяє бути безкомпромісним і непередбачуваним.

Розклад матчів шостого туру української Прем\’єр-ліги на каналах \”Футбол 1\”/\”Футбол 2\”:

у п\’ятницю, 28 серпня, о 18:55 на каналі \”Футбол 1\” – \”Шахтар\” – \”Металург\” Запоріжжя (коментатор – Кирило Круторогов);

у суботу, 29 серпня, о 16:55 на каналі \”Футбол 2\” – \”Говерла\” – \”Сталь\” Дніпродзержинськ (коментатор – Роман Тимощук);

у суботу, 29 серпня, о 19:25 на каналі \”Футбол 2\” – \”Ворскла\” – \”Металіст\” (коментатор – Андрій Малиновський);

у неділю, 30 серпня, о 16:55 на каналі \”Футбол 1\” – \”Олександрія\” – \”Чорноморець\” (коментатор – Віктор Вацко);

у неділю, 30 серпня, о 19:25 на каналі \”Футбол 1\” – \”Зоря\” – \”Динамо\” (коментатор – Кирило Круторогов).

Традиційно обрамляти всі поєдинки української Прем\’єр-ліги буде програма \”Футбол LIVE\”. Перед кожною грою ведучі Андрій Малиновський і Віктор Вацко в компанії футбольних експертів Олександра Головка, Віктора Грачова, Олександра Сопка, Юрія Бакалова готуватимуть глядачів до матчу, а після фінального свистка – детально аналізувати найважливіші ігрові моменти. Також у проекті – флеш-інтерв\’ю з футболістами і наставниками команд.

Погода