Першість Полтавщини - 11-05-2014, 09:05 - sasa 251

СК Полтава – одноосібний лідер чемпіонату

СК Полтава – одноосібний лідер чемпіонату

На Полтавщині відбулися поєдинки 3 туру чемпіонату області. Сталася одна єдина не велика сенсація – «Олімпія» вдома поступилася полтавцям, які наразі впевнено очолюють турнірну таблицю вищолігових змагань.

«Олімпія» (Савинці) – СК «Полтава) 1:2

Трохи сенсаційним видався результат поєдинку на Миргородщині, де Олімпія приймала одноосібного лідера вищолігових перегонів – полтавців. Спочатку  рахунок у матчі відкрив Юрій Богиня і господарі повели в рахунку. Потрібно б його утримати, а ще й добитися подальшого позитивного результату у своїх рідних стінах. На це завжди спонукував досвідчений наставник миргородців Володимир Гришко. Але, як кажуть, «не так сталося, як бажалося». Злагоджений полтавський колектив, зумів спочатку зрівняти рахунок (Дмитро Куімов), а потім і добитися переможного результату завдяки  влучному удару юного Дмитра Щербака – 2:1. Наразі СК «Полтава» є одноосібним лідером вищої обласної ліги, в активі яких 9 очок.

ФК «Рокита» – «Нове Життя» (Андріївка) 2:0

Розібране у цьому сезоні андріївське «Нове Життя» Олександра Мелащенко, нічого не змогло протидіяти ФК «Рокита». У переможців голи провели Денис Дяченко і Михайло Прядко.

«Колос» (Дмитрівка) – «Фламінго» (Комсомольськ) 1:3.

При майже рівній грі досвідчені гості добилися перемого завдяки влучним ударам досвідчених Михайла Кир’янова, Андрія Кондрашова і Сергія Скляра. Гол-престижу провів за господарів Роман Залов. Зі слів наставника дмитрівців Анатолія Базавлука, у цьому поєдинку теж не обійшлося без суддівських помилок кременчуцького головного рефері Анатолія Харайчука, який, на думку колосівців, «судив» на стороні гостей…

ФК «Карлівка» – ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава) 3:4.

Шишаки — Лубни — 3:1

Турнірне становище та календар змагань >>>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода