- 14-06-2014, 09:06 - sasa 139

СК Полтава розгромив юнаків Ворскли

СК Полтава розгромив юнаків Ворскли

Триває чемпіонат Полтавщини серед команд вищої ліги. Цікавими були протистояння грандів обласного футболу у восьмому турі, в якому у ворота суперників було забито 21 м’яч.

ФК «Глобине» – ФК «Шишаки» 4:2

Це був пропущений матч 6 туру, який було зіграно ще в середу. На полі Глобиного володіли ініціативою господарі. І вони заслужено перемогли з рахунком 4:2. У переможців голи провели Олександр Гребинюк, Антон Оганесов, Ігор Чорномор і Артем Козлов. У гостей два мячі забив досвідчений Сергій Гриценко.

ФК «Глобине» – «Колос» (Дмитрівка) 4:1

За декілька ігрових футбольних днів глобинці взяли шість очок і реабілітували себе перед керівництвом команди, яке ставить завжди високі задачі перед гравцями. Цього разу вони впевнено перемогли дмитрівський «Колос».

«Олімпія» (Савинці) – ФК «Шишаки» 2:0

Це був один з центральний поєдинків туру, в якому зустрілися претенденти на нагороди чемпіонату. Протягом всього поєдинку була перевага на боці господарів, які втілили її у забиті м’ячі – Юрій Богиня (15 хвилинв) і Владислав Рудченко (31).

«Нове Життя» (Андріївка) – «Фламінго» (Комсомольськ) 1:3

Як зазначив граючий тренер комсомольчан Євген Слива, у матчі була беззаперечна перевага його підопічних, які вели в рахунку 3:0. І лише наприкінці поєдинку господарі зуміли сквитати одного м’яча після помилки голкіпера. Підсумок зустрічі – 3:1 і «Фламінго» продовжує перегони за полтавцями за «золотом» чемпіонату. У наступному турі комсомольчани приймають ФК «Глобине» – це буде центральне протистояння.

СК «Полтава» – ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава) 7:0

Що лідер чемпіонату області здолає юних полтавчан – ні у кого не було перед матчем сумнівів, але ж не з таким великим рахунком. У переможців «хет-триком» відзначився атакуючий юний півзахисник полтавців Дмитро Щербак і по одному м’ячу забили Дмитро Куімов, Віталій Кулиньов, Олег Переверзєв і Олександр Щочка.

ФК «Рокита» – ФК «Карлівка-2» 2:1

 
Тут теж була перевага господарів. Двічі забитими м’ячами відзначився Михайло Прядко, а у гостей гол провів Владислав Петришин, лауреат звання «Кращий футболіст Лубен-2013». Рахунок міг бути і більшим, якби рокитянці вправно виконали пенальті (воротар).

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода