Першість Полтавщини - 15-06-2009, 08:06 - sasa 642

Скоро екватор

Скоро екватор

Перша ліга
10 тур
Колос К – Лубни –  1:1
Михайлик 28 – Сірик 34
Колос: Миронов, Волочай, Зінченко (Я.Ломаков,75), Савченко, Ісаєнко, Борзовець (Пащенко,66), Лупінос, Михайлик, Рєдчиц (Пищита,54), Бажан, Кононенко (Постольник,77).
Лубни: Четверіков, Сірик, Баран, Нестеренко, Матяш, Пархоменко, Загоруйко, Остапенко (Букало,81), Пономаренко, Шоха, Головко (Порощай,48).
14 червня. Кобеляки, стадіон \”Колос\”, 250 глядачів.
Юнаки – 1:3

Перші хвилини активніше провели кобеляччани. Вже на 3-й хвилині їхня атака мала завершуватися голом,проте удар їхнього форварда виявився неточним. Сергій Зінченко через 6 хвилин небезпечно бив зі штрафного.
А на 28-й хвилині перевага господарів втілилася в гол. Олександр Михайлик на лівому фланту на швидкості пройшов захисника гостей та завдав дального удару. М\’яч після його удару влетів в дальній від воротаря ФК\”Лубни\” кут воріт.
Після пропущеного м\’яча гості нарешті “прокинулися”. Вони мали стовідсотковий момент, щоб забити. Після подачі кутового м\’яч відлетів до їхнього форварда, який з п\’яти метрів ударив вище воріт.
Зрівняли лубенці рахунок на 34-й хвилині. Анатолій Сірик завдав прицільного удару в дальній від воротаря господарів кут воріт. Павло Миронов був безсильний урятувати свою команду.
До кінця тайму команди обмінялися дальними ударами, які особливої загрози воротам не несли.
У другому таймі лубенці грали першим номером. \”Колос\” грав на контратаках, причому кількість нереалізованих моментів вистачило б не на один матч.
Найкращим гравцем матчу у кобеляччан був їхній воротар Павло Миронов. Тільки в другому таймі він щонайменше 5 разів рятував \”Колос\” від вірного голу. Взагалі ж у другому таймі ближчими до перемомоги були кобелячани.\”Колос\” мав безліч моментів ,щоб виграти, але не поталанило.

Олег ДУБИНА з Кобеляк

Колос З – Колос Д – 2:1
Юнаки – 2:1

Миргород – Гірник – 0:4
Юнаки – 1:2

Пирятин – Локомотив – 0:0
Юнаки – 0:2

Жоржівка – Молодь-ПДПУ – 1:1
Юнаки – 1:1


Матчі \”Молодь-ПДПУ\” – \”Гірник\” та ДЮФШ \”Ворскла\” – \”Велика Багачка\” перенесено

Становище лідерів:
Велика Багачка — 24
Жоржівка — 23
Гірник – 21

Найближчі матчі:
21 червня. Локомотив — Колос З, Велика Багачка — Молодь-ПДПУ, Гірник — ДЮФШ Ворскла, Пирятин — Жоржівка, Лубни — Миргород, Колос Д — Колос К.

Друга ліга

Група “А”

9 тур
Харчовик Ч – Зоря Г – 0:3
Дзюба 12, 20, Манасян 30
Харчовик: Вінніченко, Бган, Трокай, Хоменко, Каплун, Мусієнко, Заславець (Швіндін), Островський, Школа (Харченко), Іващенко, Кононенко.
Зоря: Шарлай, Піддубний, Кармазін, Тининник, С.Шило, Пономаренко, Мірошніченко, І.Шило, Дем\’яненко, Дзюба, Манасян. На заміну виходили: Каюн, Гаращенко.
Судді: Павлюченко, Березняк (обидва-Лубни), Плетінь (Пирятин).
14 червня. Червонозаводське. 300 глядачів.
Юнаки – 2:0
Гра розпочалася без розвідки, гравці “Харчовика” відразу ж пішли вперед і повинні були відкривати рахунок, але гостей врятував голкіпер. На 12-й хвилині помилкою господарів скористався Дзюба, який майже з центру поля втік від захисників і відкрив рахунок. “Харчовик” пішов відігруватися, оголивши свої тили, чим майстерно скористалася “Зоря”, забивши ще два м\’ячі на контратаках.
Весь другий тайм господарі провели в атаці, м\’яч майже не залишав половину поля гостей. Чудові нагоди забити мали Віталій Харченко – не влучив по м’ячу, Костянтин Кононенко – стійка, а після удару Антона  Хоменка м\’яч вибив з порожніх воріт Піддубний. Після цієї перемоги “Зоря” збільшує відрив від переслідувачів.

Че-Ка – Мрія – 2:0
Юнаки – 3:2

Зоря З – Регал Петролеум – 4:1
Юнаки – 1:2

Глобине – Авангард – 1:0
Юнаки – 8:0

Колос С – Металіст – 1:2
Юнаки – 1:0

Решетилівка – Темп – 0:0
Юнаки – 2:0

Становище лідерів:
Зоря Гоголеве — 24
Че-Ка — 19
Харчовик Червонозаводське – 19

Найближчі матчі:
20 червня. Регал Петролеум – Че-Ка.
21 червня. Авангард – Зоря З, Металіст – Шишаки, Зоря Г – Глобине, Темп – Харчовик Ч, Мрія – Колос С.

Група “Б”

8 тур
Космос – Маяк – 0:1
Юнаки – 3:1


Ворскла-Газовик – Стандарт – 1:1
Юнаки – 1:6

Нива – Псел – 1:0
Юнаки – 1:0

Карлівка – Газовик – 7:0
Юнаки – 3:2

Харчовик А – Візит- 1:0
Юнаки – 0:1

Нове життя – Чайка – 3:0
Юнаки – 6:0

Становище лідерів:
Маяк — 21
Ворскла-Газовик — 19
Харчовик Артемівка – 16

Найближчі матчі:
20 червня. Маяк – Нива, Візит – Карлівка.
21 червня. Космос – Нове життя, Псел — Ворскла-Газовик, Газовик – Чайка, Стандарт – Харчовик А.

Погода