Баскетбол - 25-12-2009, 10:12 - sasa 263

\”Сокіл\” у півфіналі!

\”Сокіл\” у півфіналі!

Другий тур всеукраїнського чемпіонату з баскетболу серед юнацьких команд 1998 року народження (група «А) відбувся у Дніпропетровську.

Вдало виступила лубенська команда БК «Сокіл-ДЮСШ-Колос». Підопічні тренерів Ігоря Юшка і Владислава Касяна перемогли 57:48 ровесників з «Азовмашу» (Маріуполь) і здолали з рахунком 56:43 сильну команду БК «Донецьк». Через епідемію грипу відкладено поєдинок лубенців із командою СДЮСШОР-5 (Дніпропетровськ), який відбудеться у січні наступного року в Лубнах.

Відзначимо успішний дебют лубенського «Сокола», який очолює президент клубу Сергій Соколенко, у всеукраїнських змаганнях. Адже лубенці на сьогодні не зазнали жодної поразки.

Третій тур юнацьких змагань відбудеться у лютому 2010 року. Зазначимо, що у групі «А» окрім вищезгаданих команд суперниками «Сокола» є «Черкаські мавпи» (Черкаси), «ШиК0» (Миргород) і ДЮСШ-3 (Комсомольськ). У групі «Б» лідерами змагань йдуть команди СДЮСШОР-2 (Одеса) і «Рівненщина-98» (Рівне). Спочатку лубенці вдома зіграють пропущений поєдинок проти дніпропетровців, а потім на них чекають півфінальні зустрічі проти лідерів групи «Б» – одеситів і баскетболістів з Рівного.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода