- 28-12-2010, 07:12 - sasa 191

Солодкі подарунки від Чеснакова і Вовкодава

Солодкі подарунки від Чеснакова і Вовкодава

До полтавської загальноосвітню школу-інтернат № 2 ім. М.К. Крупської Полтавського обласного ради з подарунками завітала невеличка делегація «Ворскли».

Молоді вихованці полтавського футболу Володимир Чеснаков та Сергій Вовкодав, які і самі є випускниками інтернату, правда, першого, подарували маленьким учням солодкі подарунки, так би мовити, від Діда Мороза, Зайчика і Білочки, – таку історію придумав Вова Чеснаков. Посмішки не сходили з обличчя дорослих футболістів і малюків, щиро зраділи таким гостям, повідомляє прес-служба клубу.

У гравців полтавської команди цей візит також викликав справжню радість, адже згадували і себе в такому віці, при цьому жартома і сміючись. Є тут і своя футбольна команда, подарунками для якої стали настінні календарі та постери з автографами кумирів, за грою яких хлопці завжди пильно стежать.

Директор другої школи-інтернату Алевтина Ключинський зазначила, що в даному випадку цінно, перш за все, увагу, що виходить від меценатів. Так що, футбольний клуб «Ворскла» автоматичнозаписали в друзі школи.

Погода