Матчі - 19-04-2015, 06:04 - sasa 208

\”Солодка булочка\” для Ворскли

\”Солодка булочка\” для Ворскли

Найзручнішішого суперника для Ворскли ніж запорізький Металург годі шукати. Приміром, в останніх шести матчах біло-зелені виграли усі поєдинки з загальним рахунком 20:1!

 

Ворскла – Металург Запоріжжя – 5:0

Протокол

 

Першим дзвіночком для інертних запорожців став дальній постріл Шиндера в поперечину. Правда, взяття воріт вдалося лише відстрочити, так як через кілька хвилин Ковпак, скориставшись плутаниною в чужому штрафному майданчику, з кількох метрів без особливих проблем пробив Старцева.

На цьому підопічні Василя Сачко не зупинилися і ще до перерви подвоїли перевагу на табло. Після прострілу зліва Турсунов прийняв м\’яч в районі 11-метрової позначки, підробив його собі під ліву і невідпорним пострілом в кут залишив не при справах голкіпера.

Дебют другої половини трохи активніше розпочали гості, і можна було зловити себе на думці, що ми ще побачимо справжню боротьбу. Проте всі їхні атакувальні потуги швидко випарувалися, і незабаром стало зрозуміло, що розгрому вже не уникнути. Вирішальним відрізком гри в цьому плані стали наступні чотирнадцять хвилин, коли полтавці розписалися у воротах суперника тричі. Одним з героїв звітної гри став Антон Шиндер, для початку асистував Ковпаку на дубль, а трохи пізніше забив і сам, коли вийшов тет-а-тет.

До фінального свистка відзначився і Артем Громов. Його постріл у дотик з лівого краю штрафного боляче нагадав м\’яч Шюррле, коли той добивав Бразилію на останньому чемпіонаті світу.

Останні новини - 15-02-2013, 07:02 - sasa 208

\”Солодка булочка\” для \”Ворскли\”

\”Солодка булочка\” для Ворскли

Вечірній поєдинок проти казахської \”Астани\” полтавці виграли, причому виграли знову, як і на перших зборах у січні з великим рахунком – 3:0

 

Ворскла – Астана – 3:0

Громов 49-пен., 71, Ребенок 73

Ворскла: Долганський, Лагос (Вовченко, 77), Даллку, Ткачук, Пердута, Чеснаков, Маркоскі (Марусич, 82), Ребенок, Куценко (Радченко, 85), Сілюк (Рябушко, 85), Громов.

 

У першому таймі полтавці не змогли забити гол, хоча мали декілька нагод це зробити. А ось після перерви голи посипалися майже одни за одним. Спочатку Громов реалізував пенальті, яке сам і заробив, змусивши воротаря \”Астани\” порушити правила. Згодом Артем оформив дубль, скориставшись пасом Лагоса, а крапку в матчі поставив Ребенок – 3:0.

 

Нагадаємо, що у січневому спарингу цих команда \”Ворскла\” здобула перемогу – 4:0.

Погода